vineri, 1 ianuarie 2010

ismail kadare -- amurgul zeilor stepei


am terminat a patruzeci si treia carte pe anul trecut. o carte de tinerete buna, cuprinsa de bucuriile studentiei si a lipsei unei directii sigure de urmat. cartea anterioare a fost ”recviem pentru est” scrisa de andrei makine. si aceasta m-a inspirat si m-a ajutat sa trec cu bine inceputul iernii astronomice.
doua carti trebuie sa citesc ca si consecinta a celor doua de sus: „doctor jivago” scrisa de boris pasternak si „decameronul”.
sa revin la ultima carte citita anul trecut: moscova este un oras strabatut de mine doar in fuga , doar in timp de razboi si doar imaginar intre pagineile scrise de tolstoi („razboi si pace”).

3 comentarii:

  1. 43!!! WOW! Aia da! eu am pe 2009 doar 2: Revolta ingerilor de Anatole France si Magicianul de John Fowles. Urmeaza pe anul asta pentru inceput 3 carti, pe urma oi vedea.
    De altfel mi-am propus sa citesc cate putin mai in fiecare seara!

    RăspundețiȘtergere
  2. organizarea timpului este o lupta cu tine insuti. merita sa castigi si sa citesti cat mai multe carti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa e dar mai e partea cu realizarea profesionala - care implica si ea cititul de carti ...sau ma rog ..tutoriale de pe internet si din astea.... as vrea sa am timp pentru a citi mai multa beletristica - dar am sa-mi fac timp si ptr. ea!

    RăspundețiȘtergere

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini