duminică, 6 decembrie 2009

Lovitura de teatru


BEC il da invingator pe Basescu la prezidentiale, cu 50,4 %. A invins frauda electorala.

***

CINE NU FURA NU CASTIGA !

2 comentarii:

  1. depinde...au fost multi,precum neamul meu numeros si prietenii,care l-au votat pe Basescu.Eu nu vreau Patriciu presedinte;Geoana e doar papusa manuita.A!si sigur nu vrei sa stii cine e in spatele lui Patriciu...
    avand in vedere ca am fost martora la "donari"de zahar,faina,radiouri si porci vii din partea PNL,as putea numi in caz ca iese Geoana ...mituire,inselaciune,ba chiar frauda electorala,nu?
    Hai sa nu ne hazardam la a arunca cu pietre,caci lupta fost si este stransa.multi au votat cu Basescu(care reprezenta 1 singur partid),dar multi au votat si cu Geoana(care reprezinta 5 partide).
    Chiar daca iese Geoana presedinte sa nu uitam ca s-au unit multe partide si abia au reusit 49-51%.Ar fi de fapt,Geoana presedinte,dar castigator este Basescu.
    Cei care stiu ce e in spatele cortinei,au votat Basescu.Cei care privesc doar comportamente si aparente au votat Geoana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt de acord cu acest punct de vedere. Basescu este marioneta si tara este codusa de Udrea-Cocos, Berceanu, Blaga, Videanu, care sunt bogati, avand sute de milioane de dolari fiecare, fara nici un strop de munca.Si de mafiile gunoierilor si asfaltarilor. Ziceti ca nu ati vazut la televizor reportaje despre frauda portocalie la urne ? Va invidiez.Eu am vazut si viata imi este insuportabila.De fapt, sunt in concediu fortat, din cuaza lui Base-Boc-Pogea. Vom mai vedea multe de astea.Dar dumneavoastra veti zice ca este ceva normal. Eu stimez pe toata lumea, si nu vreau sa va fac rau cu postarile mele.Puteti evita acest lucru, caci voi descrie puterea pe care o aclamati, in culori intunecate.

    RăspundețiȘtergere

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini