sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Comentarii politice si literare

Boc si-a inceput guvernarea cu stanga si cu stangul. Dupa un regim liberal, actuala guvernare are un aspect jalnic.

...

Boc in Ardeal e o bucata dintr-un trunchi, pe care se taie lemne cu toporul.
Blagorodnicia-Sa prezidentul Besil
ă, taie lemne pe Boc, si-l mana la acte de haiducie, in intentia de a-i nivela din nou pe romani la treapta cea mai de jos, intr-un hei-rupism politic, de toata jena. Acesti diletanti isi vor ridica in cap intreaga suflare. Sa traim bine!

...

Din pacate alianta PSD-PC se compromite cu Boc si ai sai si ministrii lui Adrian Nastase care au avut o buna prestatie in timpul guvernarii PSD-iste nu vor putea lucra cu acesti diletanti fuduli si repeziti pe ciolan. Sa traim bine!


...

19.01.2009

Este ultima zi la Casa Alba a preşedintelui SUA, George Walker Bush, la capatul a doua mandate de crime impotriva umanitatii. Sper sa nu scape nepedepsit, cu tot cu curcubeul sau, şi sa nu scape nici perversul Bill Clinton, macelarul
Beogradului.


...

20.01.2009

Azi Barack Hussein Obama isi incepe la Casa Alba mandatul de presedinte al SUA, fiind primul presedinte afro-american. Daca insa datele consemnate in actul de divort al parintilor sai se dovedesc a fi reale, si Obama e nascut in Kenya, atunci aceasta presedintie va mai marca o premiera: Barack Obama va fi primul presedinte neconstitutional al SUA, si prezenta sa la Casa Alba se va sfarsi cu un ''fas'' in Camera Ovala, ca sa nu auda lumea, dar fasul va rasuna si pe luna.
Daca nu fa vi ''cuminte'' VA ZBURA DE LA CASA ALBA!


...

Sunt motanul Sirtaki. Din păcate castrat, si ''nu se scoal pul''. E 20 ianuarie 2009 si sunt fericit. Imi vedeti blanita neagra. Azi unul ca mine, isi incepe MANDATUL LA CASA ALBA. Sper ca are bilutele la locul lor, in desagii negrii. Altfel, vai de mama lui: Bush ii lasa in spinare doua razboaie aproape pierdute si 10000 de miliarde de dolari deficit BUGETAR.


...
Sunt bischonul maltez Fox si ma baleg odata si inca odata pe politica voastra
...



Grigore Vieru

Legamant
lui Mihai Eminescu




STIU: candva la miez de noapte
Ori la rasarit de soare
Stinge-mi-s-or ochii mie
Tot deasupra cartii Sale


Am s-ajung atunce poate
La mijlocului ei aproape
Ci sa nu inchideti cartea
Ca pe recile-mi pleoape.


S-o lasati asa, deschisa,
Ca baiatul meu ori fata
Sa citeasca mai departe
Ce n-a dovedit nici tata.

Iar de n-au s-auza dinsii
Al stravechii slove bucium,
Asezati-mi-o ca perna
Cu toti codrii ei in zbucium



La 15 ianuarie 2009, in timp ce se intorcea cu masina la Chisinau, de undeva, din sudul Republicii Moldova, UNDE PARTICIPASE LA COMEMORAREA A 159 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU, poetul Grigore Vieru, in etate de 74 de ani, a fost victima unui accident grav de circulatie, iar azi, 18 ianuarie 2009, la ora 1:30 noaptea, a incetat din viata la Spitalul de Urgente din Chisinau. Este o pierdere grea pentru natiunea romana. De curand, Grigore Vieru, a primit, in Satu-Mare, din partea Universitatii '' Vasile Goldis'' titlul de DOCTOR HONORIS CAUZA. Fiecare dintre romanii inca in viata, a devenit, peste noapte, mai sarac.













...




WATERGATE ROMANESC

Unul dintre Saftoi, l-a dat in vileag pe Smintitul din Deal, caruia i-a fost slugoi, dat pana la urma afara , cu suturi in dos, ca-i tinea sub observatie pe adversarii politici, ascultandu-i convorbirile telefonice . Azi, un alt slugoi al Smintitului, il ameninta pe Saftoi cu Justitia. Chiar are obraznicia de a spune ca stapanul crede ca Justitia ar trebui sa se autosesizeze in acest caz. Dar Justitia e independenta, adica nu e la comanda nimanui, si la vremea potrivita, va mai pureca dosarele ''FLOTA'' si ''MIHAILEANU'' , si mai vedem noi. Dar e oare independenta Justitia? De ce e trimis in judecata Adrian Nastase, chiar acum in an electoral? Marinarul chitrofonit nu are curajul sa intre in competitie cu Nastase la prezidentiale si vrea sa-l lege. Nu accept ca un fost premier al Romaniei sa fie tratat ca un borfas. Nici pe nebun nu doresc sa-l vad purtat in catuse, dupa ce isi va incheia mandatul la toamna: dar spre binele sau, cred ca va avea nevoie de o cura la BALACEANCA.



Fratilor ce l-au mai suspendat pe magariul aista!


...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini