luni, 30 martie 2009

Un semn de intrebare


Aveam ,la ora 6, un numar de 22 de bloggeri interesati de "Alexei Vasarin", cand am intrat la Cristian, care pare calugar. I-am scris ca sunt mai rau decat "Toma" si nu cred nici ceea ce vad. Doresc sa cred, dar nu pot. Si iata ca, revenit "acasa", am constatat ca MI-AU "DISPARUT" CELE 22 DE PERSOANE INTERESATE de blogul personal.Cred ca nu-i voi putea recupera, si regret ca nu-i mai pot "vizita". Le cer scuze, desi nu stiu cum de i-am pierdut. Eu cred in legile statistice, dar nu in minuni. Si legile statistice, fac posibil orice fenomen, inclusiv aceasta disparitzie. Stiu ca blogul meu "deranjeaza", si, se pare ca explicatziile pentru cele ce mi se intampla sunt simple. Daca e pe-asa, sa stitzi ca nu ma vetzi invinge!

P.S. Desi am impresia ca am scris normal, ,chiar si titlul articolului mi-a iesit anapoda: "Un de intrebare semn". Am facut insa corectzia. Voi tot corecta, orice s-ar intampla.. Si voi crede cand voi putea!

Culmea-culmilor, cei 22 au reaparut din neant! Imi vine sa spun: Itzi multzumesc, Doamne! Dar, rogu-te, reporneste-mi si contoarul, care de cateva zile s-a oprit la 18022 de vizitatori ai blogului, si nu se mai urneste din loc, desi sunt vizitat neantrerupt! - ora 6,31 -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini