vineri, 29 mai 2009

Fenomenul Tunguska. Terra, salvată de la distrugere de o navă extraterestră

Cristale Tunguska

Foto: universetoday.com

Doctorul Yuri Labvin, preşedinte al Fundaţiei Tunguska Spatial Phenomenon, este de părere că fenomenul Tunguska, petrecut în 1908, a fost produs de o navă extraterestră care a intrat în coliziune cu un meteorit, salvând astfel Pământul de la un dezastru. Pe 30 iunie 1908, o explozie, care a degajat o energie estimată la aproximativ 15 megatone, a distrus peste 80 de milioane de arbori de pe o suprafaţă de peste 2.150 de kilometri pătraţi dintr-o zonă nepopulată a Siberiei.

Martorii oculari au povestit că au văzut o lumină puternică pe cer, urmată de o undă de şoc. Fenomenul a fost subiect de dezbatere pentru mulţi oameni de ştiinţă în ultimul secol, iar majoritatea acestora consideră că a fost provocat de explozia unui meteorit la distanţă de numai câţiva kilometri de suprafaţa terestră.

Dr Labvin vine acum cu noi argumente în acest caz. El susţine că bucăţile bizare de cuarţ descoperite la faţa locului sunt rămăşiţele panoului de control al unei nave extraterestre care s-a prăbuşit pe Pământ după impactul cu un meteorit. Zece dintre cristale sunt găurite astfel încât pot forma un lanţ, iar altele sunt inscripţionate cu diverse desene.

"Noi nu deţinem tehnologia cu ajutorul căreia să putem imprima asemenea desene pe cristale", a declarat Labvin, citat de foxnews.com. "De asemenea am descoperit silicat de fier, care nu poate fi produs nicăieri, decât în spaţiu", a adăugat cercetătorul.


sursa: antena 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini