miercuri, 23 septembrie 2009

Generalul "Iarna"


Asa cum pe Napoleon l-a batut in Rusia generalul "Iarna", si nicidecum Kutuzov, despre care, nimeni, niciodata nu va spune insa cu nu a fost un mare general, asa nu-l poate bate la prezidentiale pe Jupan, altul decat generalul "Criza", caci, nimeni, niciodata nu va putea spune, ca niste contracandidati precum Geoana, Oprescu si Antonescu, sunt politicieni autentici si cu viziune pt. Romania, avand sanse reale de a fi alesi. Desi oricare din ei ar fi mai potivit decat Jupanul, starostele curvelor, gunoierilor si asfaltarilor, nasul-nasilor, tatal- fetelor, fratele-fratelui si sotul care, in al doilea mandat, ar numi ca senator, un cal al sotiei, cum a numit ca europarlmamentar, o pasare de noapte care-i este copchila, in primul mandat, si niste hoate si curve, ca ministerite.Doi fosti presedinti ai tarii, s-au exprimat fatis impotriva actualului, si un fost rege, care, tace din decenta, dar nu-l invita la nici un eveniment al Casei Regale, isi exprima, evident, pe aceasta cale, daca nu dispretul suveran, macar o rezerva evidenta fata de ipochimen. Constantinescu zice ca Base este o caricatura de dictator, dar la al doilea mandat, isi va juca mai bine rolul. Iliescu zice ca Base are o charisma pt. nunti si botezuri, dar nu la cerintele unui sef de stat, si-l considera vinovat de degradarea continua a climatului politic, il numeste nerusinat, il considera factor de discordie, ca om conflictual care a fost parasit si de propriii consilieri, un om fara cunostinte elementare necesare unui om de stat, fara cultura, fara capacitate intelectuala, si ignorat pe plan mondial.
Dar ce sa facem?, le place romanilor, si-l voteaza.Priviti in imagine ce picioare bune are! Bag sama, ca daca nu te uiti mai sus, pare bun si de r. ... Votati-l !
Numai ca nu mai sunt bani de salarii, si daca ne luam lefurile din bani de imprumut, tot noi vom plati si dobanda. Si va fi vai de Bas si vai de Boc. Tot sistemul va face poc! Atunci sa vezi democratie si mandate, frate!

2 comentarii:

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini