marți, 29 septembrie 2009

Epidemie de ciuma portocalie


La ora 13, peste mai putin de o ora, dobitocul de Boc ii va transmite stapanului sau, care este beat-turta, de bucurie ca mai da o lovitura, care sa-i inlesneasca Marea Lovitura, decizia premierului de demitere a vicepremierului, PSD, Dan Nica. Este evident ca PSD se va retrage chiar azi de la guvernare, si tara va ramane la pula Jupanului si a bandei de jefuitori si violatori portocalii. O epidemie de ciuma portocalie se abate asupra tarii, iar cand va veni vremea gripei porcine, nu va mai avea pe cine sa omoare, caci acest guvern incompetent, apreciat cu nota 1,3 pt. masurile anti-criza, de catre un grup de cercetatori de la Univ. din Munchen, va decima populatie prin foamete. Ramas fara partea social-democrata, guvernul Boc se va deda la jaf, ca de sfarsit de lume, si la frauda electorala. Fara frauda, clanul de curve, banditi si de violatori ai Jupanului, chiar ca are parte de sfarsitul lumii, sub satarul gadelui simbolic. Gadele vine insa numai dupa alegeri, sau eventual, dupa repetarea lor, impusa de o probabila revolta populara, in caz de hotie electorala flagranta.Basescu trebuie inlaturat de la putere si judecat pentru ororile facute sau patronate. Altfel e vai de locuitorii tarii!

Ora 13,05. Banditul de Boc a trimis la presedintie decizia de demitere a lui Nica, si l-a numit pe cel mai spurcat individ din Europa, pe porcul jegos de Vasulea Bleaga, zis Buldogul sau Turbatul, ca interimar le Interne. Geoana a declarat ca cei 9 ministri ai PSD din guvernul Boc vor demisiuna, si din cauza jocurilor electorale ale presedintelui dement, tara este in criza politica, ceea ce va duce si la presiuni asupra leului, cu riscul devalorizarii. PD-L are un comportament criminal.Va fi nevoie de un proces, asemenea celui de la Nurnberg, pentru pedepsirea crimelor comise de regimul Base/Boc.

Spre seara, Geoana s-a umilit, mergand, la ordin, la Cotroceni, la Jupan. Daca pana la ora 13, PSD mai avea sansa teoretica de a numi alt PSD-ist la Interne, de-acum, Base doreste un ministru de Interne independent, sau din partea Opozitiei. Geoana a iesit de la Base cu coada intre picioare.Daca partidul nu renunta la Geoana, si nu pune un om adevarat in frunte, PSD se sparge inca din 2009 si rupturile vor fi inghitite de PD-L si PNL. Cu Nastase in frunte PSD poate sa guverneze singur, si bine. Geoana este depasit de situatie.Base il haleste cu fulgi cu tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini