luni, 28 septembrie 2009

Piticul Boc l-a demis cu sutul in cur pe vicepremierul Dan Nica


Spre finele saptamanii trecute, vicepremierul Dan Nica, a afirmat, in calitatea sa de ministru de Interne, ca cercetand situatia inchirierilor anticipate de mijloace de trasport auto, pentru zilele de 22 noiembrie si 6 decembrie, cand vor avea loc cele doua tururi de scrutin ale prezidentialelor, a constatat ca toate autobuzele si microbuzele sunt inchiriate in zilele respective, fapt ce sugereaza o tentativa de frauda electorala in folosul lui Base. Jupanul s-a infuriat, i-a dat lui Boc, in particular, niste dispozitii, iar piticania oribila, i-a dat azi cu sutul in cur lui, Dan Nica, pe care l-a demis. PSD pune problema demisiei in bloc a ministrilor partidului, daca Boc nu revoca demiterea lui Nica. Ce a ajuns, sub Geoana, cel mai mare partid al Romaniei, si unicul care dispune de suficiente cadre de valoare, cat sa poata alcatui si trei cabinete ministeriale, cu ministrii competenti, nu nici un sfert de cabinet, cat poate umple PD-L cu cadre cat de cat acceptabile?
Va spun eu ce a ajuns PSD-ul : minge in care da cu sutul Boc, piticul dat afara de la Circ pentru incompetenta, si numit premier de Jupanul, tot datorita incompetentei si manevrabilitatii sale. Jos Geoana, impostorul si groparul PSD! Bolsevici, treziti-va!

E clar ca PD-L il va numi pe buldogul Vasule Bleaga ministru de Interne si Jupanul se va alege, prin frauda, presedinte, si apoi se va proclama imparat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini