luni, 7 septembrie 2009

Ca-candidatii la Cotroceni


Basescu, Sorin Oprescu, Mircea Geoana, Crin Antonescu, Vadim si Becali, sunt deocamdata candidati previzibili la prezidentiale.Unul precum Ioan Talpes, daca se hazardeaza, se dovedeste nerealist, si-si strica firma. Concurand cu aceste umbre, Base poate obtine al doilea mandat, caz in care, copiii mei vor parasi Tara, si o familie de patrioti romani se va pierde in lume, caci sper ca ne vor primi pe noi, parintii cand isi vor consolida pozitia afara, in lumea reala. Ciuma Portocalie a distrus Romania. Seful primului guvern postbelic, ajuns in incapacitate de plati, in ciuda unor imprumuturi de zeci de miliarde de euro, impostorul Boc, este asemuit de lachei, cu Stefan cel Mare, cand, el cade pe spate, ca o curva, la malul marii, la mangaiera unui val. Nu va este rusine, javrelor?
Dar, Base nu va mai pupa alt mandat.El este omul care poate castiga, venind din urma, in ultimul minut, si vituperand impotriva sistemului. Acum, el este sistemul, si e cel mai ticalosit sistem din istoria tarii. Nastase l-ar fi batut pe Basescu, dar Geoana nu se va bate decat pe sine, caci dupa infrangere, va fi scos din PSD. Fara aceasta piaza-rea, PSD ar fi castigat detasat ultimele doua randuri de alegeri, si tara guvernata echilibrat, nu ar fi intrat in criza, iar sobolanii si curvele portocalii nu ne-ar fi agresat cu prezenta lor neavenita la carma tarii, in Guvernul Imposturii. Ar fi fost si Tariceanu, un adversar redutabil pentru zurbagiu, dar liberalii au preferat o cocota masculina, pe Antonescu, si voi vota cu acest diletant, ca sa fac raul cel mai mic cu putinta.
Sunt medic, si ar trebui sa fiu mandru de candidatura lui Oprescu, dar, ca primar general, s-a dovedit un labagiu, si, in general, nu-i nimic de capul lui. Este, nu numai necitit, dar si incult. Un smecheras de Bucuresti, de trei surcele. Ca director de spital, va fi fost bun, datorita sprijinului politic dat de PSD-ul la putere, pe vremea aceea.Dar ca presedinte "independent", nu va fi mai bun decat Base, si va tine ciuma portocalie la putere, ceea ce va prelungi agonia Romaniei pana la urmatoarele alegeri generale.Votati-l pe prostul national, Pacala, daca nu cumva a murit in timpul crizei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini