vineri, 4 septembrie 2009

Elena de Plescoi


Pana mai ieri, se vorbea despre carnatii de Plescoi. Acum, cu telenovela "Elena", carnatii sunt in eclipsa, si se vorbeste numai despre dumneaei. De unde atata trufie , aroganta si cainosenie, la mica fata tuciurie de tarani cuminti si saraci, numai diavolul cu coada, coarne si copite poate sa stie! In spetza, cand vezi o femeie, iti vine mai degraba s-o frigi, decat s-o injuri.Dar aceasta falsa-blonda, insa realmente rapitioare , ca femeie, daca nu apuci sa-i auzi scrasnetul din dinti, te indeamna, mai degraba, la prudenta.Iar constatand cat e de aroganta si trufasa, nu poti sa nu te gandesti la expresia "Trufia te indeamna sa o reprimi". Asta incearca, fara sanse de izbanda, dl.Ludovic Orban, pe care, paceaura, l-a poreclit, in acte oficiale, "Organ".
"Per tuti orificii", a umplut-o nea Ludi pe cucoana cu Organ.A cerut, de pe acum, cercetarea penala a doamnei, pentru cele descoperite inainte ca cercetarea comisiei parlamentare, aprig bruiata de Ciuma Portocalie, sa fi putut fi demarata. Iar pe final. cand vor fi dovezi solide, e de asteptat sa se ceara si alte cercetari, legate de cheltuielile de la Turism.

Coana Leana, pe drept cuvant asemuita cu doua Elena sinistre de pe plaiurile mioritice - Lupeasca lui Carol Doi, si Leana lui nea Nicu - si-a inceput curvasaria politica la PSD, fiind consiliera unui oribil aranjor si traseist, l-am numit pe COZMIN G., pe vremea cand ipochimenul era secretar gen. al PSD (unde acesta slujeste si azi, la Geoana, dupa stagii de harjoana sterila prin alte 2-3 partide). Apoi, cu PNL a ajuns consiliera la Primaria Generala, de unde, a ajuns in bratele Jupanului, care a remarcat-o din inaltimea functiei de primar general, si ajuns presedintele Republicii, a facut-o ministresa, si-i acopera toate matrapazlacurile. Iar, din ipostaza de aliata si alipita, Leana lupta sub flamura lui, pentru bani si glorie, impotriva fostilor tovarasi, ca si impotriva intereselor tarii.

Escrocii de politruci au bagat o lege care pune pumnul in gura bloggerilor, caci s-au saturat sa fie dati in vileag. Legea s-a fact anume pt. anihilarea lui Sorin Rosca-Stanescu, care a trecut, pe blog, la demolarea puterii Jupanului. Voi fi si eu mai prudent, caci n-am chef sa devin o victima a Ciumei Portocalii.Eu nu lupt pt. putere, ci din placerea de a scrie pamflete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini