luni, 9 noiembrie 2009

Guvernul Nea Goitza : poza de grup


Nea Goitza putea sa se joace cu putza in nisip, si ar fi ramas un domn Goe respectabil. Dar dus cu zaharelul de nasul Videanu, si de Capo di tutti Capi, Goitza se joaca de-a formarea de guverne. Au stat de vorba cu el doar ciuma portocalie, adica Partida Jupanului, si asa-zisul grup al independentilor, care este format din 19 tradatori, printre care, generalii izmenelor cacate, Iordanescu, de fapt, fost fotbalist si nicidecum militar sau om de onoare, si janghinosul Gabi Oprea, fost tablagiu de intendenta, care numara budigaii scosi la reforma de prin cazarmi, nefiind, in fapt decat un parlit de intendent.
UDMR, a gavarit din politete cu Goe, dar i-a dat pas.La fel au facut celelalte minoritati, altele decat ungurasii, si spre cinstea lui, Varujan Pambuccian, a refuzat un post de ministru, si i-a dat cu tifla idiotului care se si vede premier. Iar PSD-PC si PNL nici nu stau de vorba cu iepurasul portocaliu, si nici Parlamentul nu se va reuni ca sa tranteasca guvernul-fantoma, care va pieri de la sine dupa alegeri, caci zurbagiul Cacarescu nu va fi ales, si poate ca nu apuca nici turul doi. Dorinta mea este numai sa prezint o poza istorica a unui guvern inexistent. Doar cu picioarele sta bine acest guvern : cate patru de capatzana !

Iata poza promisa : ( ... )

Unul dintre boi este generalul izmenelor cacate, cu patru stele-verzi, de dupa betie, Cioprea, iar printre juninci , se afla Joiana Sulfina, una dintre cele mai spurcate paduchelnite portocalii , care are cioc de papagal in loc de nas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini