vineri, 13 noiembrie 2009

Jupanul in cadere libera


Il vedeti pe omul din ilustratie ? Se afla in cadere libera. Dar poarta in spinare o desaga portocalie, in care se afla, probabil, o parasuta, si il si vad, cu parasuta deschizandu-se, si coborand lin spre sol.
Cade si ditamai Basescul, ca un bolovan. Are in spinare, nu o parasuta, ci doua cocoase portocalii : pe Traian Ungureanu si pe Cristian Preda, eurozurbagii, care in campania de mancat cacat basescan, s-au suparat moderatorii unor emisiuni televizate, care nu le-a permis sa faca legea pumnului in gura adversarilor, in emisiunile lor, si pocitaniile au parasit studio-ul. Preda a facut scandal de doua ori, intr-o singura zi, la "Antena 3", si la "Realitatea TV". Sa le tina Dumnezeu naravul, caci alegatorii isi pot imagina ce ar face aceste brute daca dictatorul ar castiga al doilea mandat. Si nu vor vota pentru stapanul potailor histerice!

***

Basescu nu este dispus sa duca o campanie electorala civilizata.
Se pricepe numai la circ, stie sa faca numai zurba si scandal, si asta face si el, asta face si hoarda sa de gudurai portocalii cu capatzanile lor hidoase.
Strategia electorala a Jupanului vizeaza stergerea imaginii dezastruoase a celui ce a girat guvernul catastrofei, condus de Boc, numindu-l si sustinandu-l si teleghidandu-l in functia de premier.
Face circ pentru a se spala de scandalurile Ridzi, Udrea, EBA, fratele Mircea, Flota si altele asemenea.
Face circ, caci nu are solutii la criza economica pe care a agravat-o partidul si guvernul sau.

* * *
Problema lui Basescu este scaderea popularitatii sale, care este datorata proastei guvernari si a incompetentei si abuzurilor sale si a protejatilor si mai ales, a protejatelor sale.
Presedintele acuza presa de atacurile la adresa sa, abatand atentia opiniei publice de la problemele economice, concediul fortat, imaginea catastrofala a guvernarii Boc si de la scandalurile Ridzi, Udrea si EBA. imbracate in chiloti de dama.
De aici, vine contaatacul la presa. Ciumetii portocalii acuza presa de manipulare a opiniei publice impotriva lui Basescu. Posturi precum "Realitatea TV" si "Antena3 " sunt considerate, nu adversare, ci dusmane ale presedintelui, In timp ce "B1-TV" si "Etno-TV", a fratilor Paunescu si a regelui gunoaielor, sunt considerate posturi patriotice. Gazetari precum "Nasul", care ling curul basescan pana-i doare limba, sunt ridicati in slavi, iar oameni precum Radu Tudor, Gadea, Ciutacu, Rosca-Stanescu, Ciuvica, Valentin Stan, sunt, ba parodiati, ba chiar demonizati.

***

Base nu lupta cu contacandidatii, ci cu "mogulii", si cu Iliescu, cu Vanghelie, cu Hrebenciuc. El nu are programe, ci referendum total inutil , propus din interes personal, si impus cu amenintari :
"De ce le e frica, nu scapa"

***
Basescu a devenit si actor. "Joaca" in clipuri electorale jenante, in care incearca sa-i ridiculizeze pe gazetarii care il critica. Ti-ar sta mai bine Jupane, sa scrii in continuare poezele despre doamna ma-ta, despre fice si despre amante. Nu mata esti pus sa ne judeci pe noi. Face parte din fisa postului tau, si sa o incasezi, jupane, daca credem de cuvinta sa-ti aplicam o corectie. Dar, de cand tot scriu, cred ca Jupanul a avut vreme sa cada in cap si sa-l ia Salvarea. Deschid TV-ul , sa vad daca nu cumva avem niste "News allert"...










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini