marți, 10 noiembrie 2009

Marinar la apa, fara Salvamar, cu vesti rele de la INSOMAR


Este tot mai limpede ca diferenta dintre Basescu si Geoana va fi facuta de "succesurile" sau esecul mafiei portocalii la operatiunea "turism electoral". Mi-e rau si cand aud cuvantul "turism" din cauza Elenei Plescoi, proasta-pulii, dovedita de proasta, intai de catre Turcescu, apoi, de intreaga ei activitate, diversificata si cu hotie , obraznicie sfruntata, si nebunie, cand, intrand, tot la Turcescu, intr-o emisiune radio, cu vorbele ei inimtabile, datorita felului cum inghite silabele, de parca ar fi phalusuri cazute in puterea unei nimfomane perverse, si-a laudat Jupanul, si apoi s-a laudat cu nerusinare pe sine, sub masca unei admiratoare, ceea ce arata ca si-a pierdut controlul.

*
Un sondaj INSOMAR comandat de "Realitatea - TV", realizat in perioada 6-9 noiembrie 2009, pe un esantion reprezentativ de 1206 persoane, cu marja de eroare de 3%, da urmatoarea ierarhie la prezidentiale 1. Geoana - 32% ; 2. Basescu - 31% ; 3. Antonescu - 18% ; 4. Vadim - 6% ; 5. Oprescu - 5% ; 6. Kelemen - 5% 7. Becali 3% ;

*
Pentru turul doi
Atat Mircea Geoana cat si Crin Antonescu l-ar invinge in turul doi pe Basescu cu o diferenta de 6%, cu 53% fata de 47%. Dar felul in care a fost europarlamentarisita pasarea de noapte EBA( care e incurcata in prezent cu pasaroiul de noapte SIDA), unde ciuma portocalie a ordonat depunerea a cate zece voturi "PRO", la fiecare urna de votare din tara, si exersarea cu succes a operatiunii "Autobuzul", ne arata clar ca acesti indivizi de teapa Jupanului, cum este si Solomon-Soliman-Suleiman-Sulovan, de la Craiova, nu numai ca vor fura dar vor incepe si epurari in tara, care vor genera o revolta anticiuma portocalie, care-i va matura de pe esichierul politic pe complicii dementului.

*

Ati vazut-o pe boarfa de Plescoi, cum a dat ochii peste cap, facand pe "simpatica" si incecand sa faca pe "niznaiul", cand a fost intrebata de o reporterita cum devine cazul cu telefonul in direct la emisiunea radio a lui Turcescu din weekend. Individa asta este atat de oribila incat femeia pe care o imbraca pielea ei groasa si nerusinata, dispare cu desavarsire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini