miercuri, 11 noiembrie 2009

Trainanus Varanus va candida la anus ! Si la multi anus !


Daca Traian Basescu era un om responsabil ar fi inteles ca o candidatura a sa face atat de mult rau tarii, prin disputele pe care le provoaca, incat ar fi lasat pe altul sa candideze din randul ciumetilor portocalii. Stia bine, caci il vor fi informat serviciile ca nu are nici o sansa sa se realeaga, cum a stiut si Emil Constantinescu, dar nu are eleganta sa-i urmeze exemplul, renuntand la candidatura. Putea si Constantinescu sa forteze si sa obtina al doilea mandat, dar s-a lasat guvernat de bunul simt.

*
La Basescu, nu numai lipsa bunului simt a decis pentru intrarea in lupta, ci si interesele indivizilor din marea clica de profitori. De exemplu, Marcel cel Hoara din cea Hoarda Portocalie. De la o vreme, a aparut acest ciumete portocaliu obraznic, care recita obisnuitele texte propagandistice ale ciumei portocalii, pe toate posturile de televiziune, cu mutra lui oribila care cere palme. Si despre ce vorbea dobitoaca ? Despre profitorii politici si nesimtirea lor de a mai pretinde si pensii nerusinate. Numai ca suntem fata catre mutra cu un profitor de o nerusinare sfuntata. Pentru recitarea textelor portocalii, acest escroc penibil, care nu mai este primit, cu sloganurile sale portocalii, de nici un post respectabil de televiziune, a fost rasplatit de Vide Anus, stapanul sau, cu lefuri de sute de milioane de lei vechi pe luna, de la consiliile de administratie pe care le paraziteaza, si s-a infiintat pt. el si o agentie - acum, cand celelalte se desfiinteaza - unde l-au pus director. Tine bine banii, jegosule, caci vei fi obligat sa-i dai inapoi !

*
Dar este posibil oare, ca un neam cu numele Basescu, care vine de la Basina, sa dea oameni civilizati? Acest Traian, cu capatzana si apucaturi de varan, este varat pana-n gat in ticalosii si se balega pe el de teama ca va fi dat in vileag si pedepsit. Este un cacealmist si un las puturos, care va fi parasit in curand de toate fleandurile sexuale si politice care ii sufla inca in goarna.
*

Dar, deocamdata, se joaca de-a politica. Ieri, ameninta ca dizolva Parlamentul, in 7 decembrie, chiar daca pierde alegerile, pentru a forta pe loc validarea in Parlament a lacheului sau, ca premier. Azi zice ca nu dizolva Parlamentul, si va face, la nevoie si o a treia nominalizare de premier, caci i-au spus consilierii ca pierde puncte electorale, cu amenintarea cu anticipatele, nedorite de nimeni. Nu vei mai dizolva nimic, caci te dizolvi tu, pleazna, la alegeri, si nu mai numesti pe nimeni in nici o functie, caci ai murit in politica. Ai si putrezit.Puti ca un hoit. Alo, Sanepidul ? Opriti ciumetele de la baile de prostime. Puneti capat raspandirii agentilor ciumei portocalii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini