luni, 9 noiembrie 2009

In mijlocul lumii dezlantuite


Incidentele de la Cetate (Dolj) si Craiova, merita un picut de atentie.Se stie ca la Timisoara si la Craiova, mitingistii lui Basescu au fost imbracati in geci portocalii, au primit bani si pachetele cu gustari, si au fost carati zeci si sute de kilometri cu autobuze. In plus, au fost "dotati " cu mii de portrete ale marelui om de stat si de sezut, cu baloane, pancarte cu sloganuri electorale si alte materiale. De unde zecile de milioane de euro, cheltuite pentru Jupan ? Ce fel de interese au cei care doneaza aceste sume ? Oare nu sunt bani de furat ? Dar sa revenim la maimutele noastre. Solomon Antonie, primarul pa'dem'ral, adica sarpele portocaliu al Craiovei, racnea din adancul bojocilor, la Craiova, ca cei care-l critica pe Base la televizor, sunt maimute. Daca Ciutacu, Gadea, Radu Tudor, Rosca-Stanescu, Valentin Stan, Mugur Ciuvica, Cornel Nistorescu sunt maimute, atunci acest Antonie este un PORCOVAN, iar ciuma portocalie este o turma de porci.

***
Desi rezultatul alegerilor este inca incert, ciuma portocalie, are convingerea ca furtul si cumpararea de voturi le va da castig de cauza, si in nebunia lor, nu iau in calcul revolta populara care-l va rasturna pe uzurpator, daca se va realege prin frauda.
De aceea ciumetii portocalii se poarta arogant, de parca Romania ar fi doar a mafiotilor portocalii, iar opozantii lui Base ar urma sa fie exterminati, asemenea clientelei politice a unui imparat roman asasinat. Cum altfel sa inteleg recomandarea pe care i-a facut-o Solomon-Stupidul lui Dinescu, de a se muta vreme de 5 ani, pe malul bulgaresc al Dunarii, in timpul celei de-a doua descalecari a lui Voda CACAREAZA ? A facut aceasta strigare tocmai la Cetate, acasa la Dinescu. Iar la mitingul de la Craiova, Sulovan-Porcovan, i-a recomandat poetastrului, sa se mute din Oltenia, iar noi am inteles ca se gandea sa-l alunge de fapt, din Romania.

***
Va imaginati ce ar face in alti 5 ani de domnie ciumetii lui Basescu ? Nu, nu va imaginati, caci daca ati face-o, acest animal degenerat nu ar avea nici 1% in sondaje !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini