marți, 14 iulie 2009

Atentie! Ridzi va scoate azi paduchelnitza la mezat!




Pa'dem'ral nu vrea sa lase cazul Ridzi sa treneze, si a manat-o pe matracuca la o declaratie de presa, pe care tocmai o face in timp ce scriu. Desigur, se declara nevinovata, si cred ca va demisiona. Chiar spune ca nu poate suporta prelungirea situatiei. Deci demisioneaza, inca n-a facut-o, dar iata "Imi prezint demisia " . Am scris reportajul demisiei in direct. Asadar, partidul a inchis gura patzachinei, in speranta ca, astfel, scandalul se va aplana pana la prezidentiale. Dar scandalul abia incepe! Este prea tarziu ca demisia sa fie considerata una de onoare. Daunele Pa'dem'ralei nu vor fi diminuate. Aceasta banda a luat o lovitura mortala!

Senatorul PD-L Sorina-Luminita Placinta a fost nominalizata de cioculet-boculet ca ministru al Chinieretului si Sportzilor in locul demisionarei. Basullinni trebuie sa semneze decretul de numire. La mai mare! Mai mare scandal! Huideo, mafie portocalie!

La Placinte, inainte !!!

Placenta va depune juramantul in aceasta seara. Juramantul ministerial a fost modificat in urma afacerii Ridzi. Acum se zice: "Jur sa nu fur". Un politruc la Sport inseamna moartea Sportului.

Placinta a jurat si a luat in primire, iar Basullinni a tinut un discurs otravit din care reiese ca madam Ridzi nu a gresit decat prin naivitate, dar Vantu si Voiculescu, cu trusturile lor de presa sunt de vina, caci nu-l sprijina pe ayatollah sa instaureze fundamentalismul portocaliu in tara.

Daca acest individ mai pupa un mandat, s-a zis cu libertatea presei la noi. Si s-a terminat cu democratia.

Cu patru zile in urma, cazul Ridzi era minor pt. presedinte, si refuza sa-l comenteze. Intre timp, consultand sondajele de opinie, a vazut ca a pierdut incercand sa minimalizeze afacerea, iar azi, si-a pus complicea sa demisioneze, si a improscat cu noroi si amenintari in presa, adversari politici si in tot ce misca. Numai Eba a ramas Alba ca Zapada. De la tzoapele astea ti se va trage pieirea, monstrule! Azi, Basexu a mintit fara rusine. Dar talk show-urile serii, in special "Sinteza zilei", il fac praf!

Va urma scandalul Udrea, si atunci, va fi vai de curul jupanului Basexu! Caci asta e de 100 de ori mai nociva decat Ridzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini