sâmbătă, 25 iulie 2009

Un bostan porcesc printre pepeni de Dabuleni


Bostangi-pasa s-a rotogolit la Dabuleni. Nu pt. a-si cere scuze, ci pt. o baie de multime. A reusit. Are stilul sau care-i aduce foloase. Geoana trebuia sa fi fost deja la Dabuleni, in comitetul de intampinare, la momentul sosirii pasei. Ca de obicei, s-a gasit omul de presa care sa-i puna intrebarea- cheie, pasalei. Din raspuns conteaza, nu cuvintele, cat sticlirea din ochi, scrasnetul de dinti si starea de irascibilitate cu care a fost dat. Ceea ce arata ca adversarii sai, se pot linisti, oarecum. Omul este panicat.
Elena si Almanahe au avut ieri schimburi de replici. Am ajuns sa-l accept pe Vanghelie, prin comparatie cu Elena. Ea face politica prin protectie de nadragi, iar el s-a ridicat prin forte proprii. Nu mai e timp de ezitare. Ii accept si pe Hrebenciuc si Geoana, cu toata lipsa de charisma. PSD dispune de cadre capabile sa guverneze.
Boc nu are alde idei decat scaderea lefurilor, care, de fapt, duce la scaderea consumului si la somaj, agravand criza.
Imi place cum pronunta Elena de langa Troia numele partidului adversarilor ( cu care partid a cochetat, dealtfel, in perioada lui Nastase) : " Pa'soc'dem'rat ". Guvernul Boc, face prin gurita ei, si economuie, pardon," u" e langa " i" pe tastatura, de aici eroarea, asadar, economie de litere. Cam la atat i se reduce arta guvernarii.
Un comentator al articolului meu despre Kelemen H., ma considera ungur, si m-a injurat. Injuratura a fost bine primita, mai ales ca era delicata. Mereu sa ma injurati pt. ceea ce nu sunt. Mare este gradina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini