luni, 27 iulie 2009

Cartonas galben


Tracasat de cazul Ridzi, in care DNA dispune si de inregistrari audio, realizate la sediul ministerului, care dovedesc si complicitatea a inca cativa tineri democrat-liberali, si tentativa de a ascunde urmele vinovatiei, prin stergere de e-mailuri, dar si de faptul ca azi Parlamentul o va da pe mana Justitiei, pe ministresa demisionara, premierul Boc ameninta, voalat PSD cu darea afara de la guvernare, gasind pretextele necesare pt. galceava.
Pe acest fundal, azi, Camera va decide si asupra cazului Udrea, care ar putea fi cercetat de o noua comisie parlamentara.
Poate avea Base, nu numai 35%, cu 1% mai mult decat suma Geoana+ Antonescu, ci si 99% din intentiile de vot, caci daca aceste cazuri se extind asupra sa, el nici nu va mai avea sansa sa candideze. In loc de solutii pt. criza, caci, in fond, asta ne intereseaza, Boc recurge la scandal, urmand exemplul sefului sau. In lipsa viziunii, el incearca sa forteze mici economii, fara a cauta macar o forma legala de reducere a lefurilor ministeriale. Acest om joaca intr-un registru minor, lipsit de clarviziune, ca un gospodar lovit de criza si batut in cap de soare. Bun era Boc pe post de tarabagiu sau de cosas. Ca premier, este cel mai bun agent al crizei.
Avem o perioada fierbinte. Sorin Oprescu admite ca poate va candida la prezidentiale. Asta il va face "sah-mat" pe Base.
O compatimesc pe Ridzi, dar prea a fost slugarnica fata de EBA, si acum va fi infundata.Unde mai pui ca a adus dezastrul si asupra altor tineri democrat-liberali.

Ultima ora : Ridzi a primit ceea ce cerea fariseic, anume slobozul din partea Parlamentului de a fi cercetata penal.
A fost infiintata si comisia pentru cercetarea frumoasei Udrea. Si aceasta este azi batzoasa, dar se va inmuia cand se va ingrosa gluma.
Unde mai sunt amazoanele Sulfinei Barbu, ca sa faca front in jurul coanei Udrea, cum au facut pt. Ridzi?
De ce nu recunosc ca s-au pripit sa o apere pe ministresa care a facut sport cu banii publici, in folos privat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini