miercuri, 15 iulie 2009

Tzurai lele mai Traiane


Iata o nepotrivire flagranta intre o costumatie caracteristica unor oameni carora rectitudinea le sta la temelia vietii, si un potlogar prin definitie : politrucul. De ce apreciaza oamenii circul? De ce iese inca populatia, ca la urs, cand acest histeric isi scoate paduchelnitza la baia de multime? De ce voteaza pentru un individ prefacut, care, acum hahaie si behaie ca un tzap in calduri, si peste o clipa, daca i se pune o intrebare ce nu-i convine, se transforma in caine turbat, ii ies ochii din cap, ii curg balele si arunca cu jigniri, ca un jegos turmentat de mahala?
Dar mai ales, de ce voteaza oamenii pentru un individ conflictual si plin de otrava, pentru un politruc care s-a inconjurat de pigmei politici si de muieri rele de musca?
Un recent sondaj CCSB, il coboara pt. prima data sub 40%. Are in prezent 38%, dar inca e mai mult decat procentele insumate ale lui Antonescu si Geoana, pe care, conform sondajului, i-ar bate in turul doi, daca alegerile ar avea loc in curand. Trendul sau este insa descendent, si coborarea duce catre rapa! Unde e vremea cand avea 65% in sondaje?
Afacerea Ridzi, in care s-a comportat lamentabil, il va cobori si mai mult. A tacut, intai, de parca s-ar fi cacat pe el, apoi a spus ca e o afacere minora, care nu-i la inaltimea inaltelor sale preocupari. Apoi, cand sondajele secrete au evidentiat pericolul, a dat-o afara( demisia e o gogorita), a acuzat-o, doar de naivitate in relatia cu Presa Ticalosita, care a profitat de ea si a supt fonduri din banii publici pt. reclama in campania pt. partid, dar a decupat-o de EBA, desi Ridzi a lucrat pe fatza pt. campania acesteia. Pe EBA, ar fi oprit-o el personal sa-si faca campanie prin Presa Ticalosita . Ceea ce e de doua ori minciuna. Banii furati de Ridzi s-au dus, aproape sigur, pe mandatul EBA-ei. Si jupanul va plati cu functia pt. asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini