luni, 27 iulie 2009

Banii Guvernului la vreme de criza


Doua ministere au fost infiintate pt. femei tinere din PD-L, considerate protejate ale lui Base. In toate guvernele la care Base a avut putere de influenta, a plasat persoane de sex feminin din anturajul propriu. Dar numai acum, in preajma campaniei prezidentiale, cele doua ministrese ale ministerelor inutile, infiintate pt. ele personal, au probleme serioase. Doamnei Ridzi i-au ridicat imunitatea, pe Doamna Udrea au acuzat-o si de tainuire de informatii si de neregului in gestionarea banului public, si deputatii au aprobat infiintarea unei comisii de ancheta a activitatii sale din fruntea Min. Turismului.

Intre 1 iulie 2008 si 30 iunie 2009, ministerele si Guvernul au cheltuit pentru reclame televizate suma de 17.379.635 de euro. La care se adauga banii cheltuiti pe publicitate de agentiile subordonate guvernului. Aceasta publicitate guvernamentala este o sursa de coruptie, si se impune o monitorizare atenta in domeniu.

Impotriva lui Base nu se poate lupta prin atac direct, caci electoratul il sustine si atunci cand pare vinovat. De aceea, lupta se duce impotriva apropiatilor sai. Cred ca-i vine randul baronului Berceanu, care desi ministru al Transporturilor, face afaceri, prin firmele sale cu acest minister. "Saptamana Financiara" zice ca firma ministrului Transporturilor este furnizorul de baza de elemente de fibra de sticla pt. trenurile de metrou si automatele CFR.

Lupta pt. prezidentiale a devenit apriga. Daca Base pierde, ceea ce-mi doresc din suflet, pt. a vedea incheiata domnia imposturii si hotiei in tara, el, damele, partidul, familia si clientela sa pierd totul. Daca castiga, dusmanii sai - printre care, Nastase si Tariceanu in primul rand - vor fi zdrobiti, ca pe vremea lui Nero. Udrea, Ridzi si toti cei ce vor mai suferi atingeri in campanie, vor fi declarati martiri, si vor avea parte de functii si onoruri. Iar Patriciu, Vantu, Voiculescu si afacerile lor, se vor ofili. PSD va fi scindat si anihilat. Presa va fi subjugata. Tolontan va fi rebotezat Tontolan, caci el a dat-o in vileag pe Udrea, dar, ii vor taia si capul. In ce te-ai bagat, baiatule?
Urmeaza la aparat Berceanu. Batalia dosarelor si a comisiilor, va continua in forta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini