vineri, 24 iulie 2009

Mascacarada bocciului


Doresc sa-i vad cat mai curand, pe cativa dintre acesti indivizi, tot asa, in picioare, in fata judecatorilor, cand le va va fi pronuntata sentinta. Prima la aparat : Ridzi. Se pregateste: Udrea.
Micul Boc anunta ca salariile ministrilor din guvernul sau vor fi diminuate cu 20%. Asta este curata mascarada. Indivizii aceia sunt, in majoritate milionari in euro. Pt. ei salariul reprezinta doar bacsisul. Chiar si fara salariu ar accepta sa lucreze, caci sunt cu labutele in sacul cu bani.
Udrea a papat, la Turism, 14 milioane de euro, in ultimele 2-3 luni. Este nevasta de-a doua a unui cocos ce sifoneaza, din afaceri cu statul sute de milioane. Da, si el, desigur, si taxa de protectie, da si nevasta, ca slujbasa la domnie, ca sa zicem macar atat. Banii conteaza, caci femei sunt destule, si se mai si lauda ca-l servesc. Si bani vin, din voia domnului.
Altul e scopul lui cioc-boc, nu mica economie facuta pe seama ministrilor. Cu ei economia s-ar face daca nu le-ar da sloboz la furat. Pe noi vrea sa ne jupoaie scroafa aia bortoasa de bocciu. In scurt timp, toti bugetarii vor avea lefurile scazute cu 20%. Dar noi nu avem nici milioanele ministrilor, nici nu stam cu mainile pana la cot in banii statului. Pe noi, furtul preconizat de sarantocul puturos ne va durea rau.
Daca-l votam pe jupan, inca 5 ani de zile ne va calari piticul acesta incompetent, si pus pe jaf. Daca nu-l votam, il vom vedea si pe starostele hoatelor, in boxa acuzatilor. Atunci vom vedea cat este de barbat.
Mai degraba sau mai tarziu, acesti escroci vor plati. Dar daca nu le dam peste bot la prezidentiale, ne vor mai face mult rau, mai mult decat am putea duce!

Acesta este un pamflet. Poza nu are nimic in comun cu textul. Este o fotografie a unei familii de ingeri, manca-i-ar tata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini