vineri, 24 iulie 2009

Ce trebuia sa raspunda Geoana


Cand a fost "facut" sef de bostanarie, Geoana trebuia sa spuna ca nici macar sef nu este, ci doar paznic la bostanarie. si sa precizeze : " Atunci cand primul dregator e staroste de hoti, fara paznic la bostanarie e vai de recolta". L-a salvat primarul Dabulenilor,Nicolae Dragoi, care a protestat la Palat pt. dispretul cu care a vorbit primul om despre niste cetateni, numindu-i bostanari. Jupanul isi permite sa faca asta, caci stie ca de la Dabuleni el nu vede nici un vot. Atunci, de ce sa-i mai respecte?
Constat ca ceva politruc are iarasi mancarimi. Eu nu fac politica. Acestea sunt pamflete. Va avea parte de ele oricine va gestiona prost puterea. Dar mi-e limpede ca nu pot lupta impotriva voastra. Voi aveti interese grase, si cred ca sunteti in stare de orice. Asta cu comentariul, macar sa respecti ortografia. Si sa-i mai spui lui Mutu' ca ai intrat din greseala pe blogul acesta. Vrei o discutie civilizata? Spune cine esti, poate ca ai dreptate. Dar nu te erija in judecator. Aceste pamflete nu sunt manifeste politice. Sunt doar un mod de a vedea lucrurile, pornind de la perceptia mea asupra degradarii conditiilor de existenta din tara asta, din cauza politrucilor. Intru si eu pe bloguri care nu-mi plac, dar nu fac liste negre, si nu comentez. A doua oara nu mai intru. Atat. Haitele politice fac cel mai mare rau tarii. Noroc ca se schimba garniturile, si figurile de la putere. La buna vedere.
Voiam sa scriu si un articol despre EBA, dar cred ca ma voi domoli, caci nu vreau sa mor cu zile. Ciuma bantuie in tara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini