joi, 30 iulie 2009

Palatul Cotroceni


PSD il acuza pe presedintele BASESCU de preocuparea de a-si rezolva propria criza de imagine, si nu de combaterea crizei economice.Se pare ca reiterarea intentiei guvernului de a disponibiliza 20% din aparatul administrativ supraincarcat este doar un fumigen aruncat pt. a abate atentia de la cazurile RIDZI si UDREA. Daca Ridzi a fost sacrificata, se pare ca in cazul Udrea, Basescu nu este dispus sa faca sacrificii. Cred ca trei ministere ar trebui desfiintate pe loc : cel al T.S., condus de dna Placinta, Turismul, si ministerul I.M.M.-u. Campania prezidentiala nu ar trebui sa influenteze negativ guvernarea.Din pacate, este evidenta doar lupta pt. putere, nu si pentru salvarea economiei lovite de criza. Iar criza loveste fiecare familie de oameni care traiesc din munca.

Este aproape imposibil de spus cine va accede la Cotroceni ca presedinte.Numai Basescu sa nu fie, caci el este interesat doar de puterea in sine, si din caza lui si a incompetentilor pe care i-a numit la Guvern avem criza economica.

In R. Moldova, Opozitia a obtinut 53 de mandate parlamentare, iar comunistii, 48 de mandate. Este necesara o intelegere politica cu comunistii, pt. ca Opozitia sa treaca la guvernare. Si e nevoie si de fonduri europene. U.E. Are nevoie de liniste si stabilitate la frontiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini