vineri, 14 august 2009

12 morţi într-un accident feroviar din Iaşi


12 persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident din judeţul Iaşi, în urma coliziunii dintre un tren care circula cu 80 de kilometri la ora şi un microbuz, în apropierea comunei Scânteia.

În urma coliziunii petrecute în jurul orei 14.00, 12 persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite. Trenul a târât microbuzul pe o distanţă de 200 de metri şi unii pasageri au fost aruncaţi afară din autovehicul din cauza impactului.

Microbuzul cu 13 pasageri a intrat în coliziune cu trenul accelerat Iaşi – Braşov, care circula cu 80 de kilometri la ora pe ruta municipiul Iaşi - Scânteia.

Se pare că șoferul microbuzului nu a respectat regulile de circulație. Acesta este rănit și transportat la spital. Nu s-a raportat nicio victimă printre persoanele care se aflau în tren la momentul impactului, informează realitatea.net.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Smurd, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o maşină de descarcerare şi o maşină de pompieri, fiind raportate la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe şi alte victime ale accidentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini