duminică, 23 august 2009

Asaltul asupra palatului de iarna


Un document prezentat de presa ca material intern de lucru al PSD, evidentiaza faptul ca PD-L va accentua presiunile asupra unor deputati si senatori ai partidului, pentru a-i convinge sa treaca la partida portocalie.Negocieri cu UDMR si minoritatile, altele decat cea maghiara, ar putea realiza o noua majoritate parlmamentara, care sa le permita lui Base si Boc sa scoata PSD de la guvernare. Dar Base se zbate de pomana, caci azi Rosca-Stanescu ii va da o lovitura care-l va exclude, cu tot cu boarfele clanurilor sale, din viata politica.

Este luni, inca toate piesele importante se afla, fiecare la culoarea si la locul sau, pe esichierul politic, si nu se poate spune cine va invinge.Ba chiar se pare ca Base ar fi favorit, in ciuda contraproductivitatii sale in functia de presedinte.Inca serviciile il servesc, si le servesc si pe fleandurele din anturajul sau.Vai de capul PSD-istilor care s-au decis sa tradeze in ultimul ceas, caci vor fi printre perdanti.La finele saptamanii, va fi limpede cine-i noul jupan, si acesta este Geoana.Nu-i el carismatic, nu-i nici bun vorbitor, dar este un om cult, destept si cinstit, o solutie buna pt. Romania.

I-au tras-o lui Base, se va vedea chiar azi.Oricine a facut-o este un salvator pt. tara. Caci si prostul satului ar fi un presedinte mai bun decat acest zurbagiu smintit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini