vineri, 14 august 2009

Scut portocaliu



Am vazut de curand, o subtitrare apetisanta la o emisiune pe tema matrapazlacurilor de la Ministerul Turismului, din timpul mandatului gratios al Elenei Udrea, cam in genul: "arma secreta a Elenei Udrea". Si arma secreta, chiar era prezenta in emisiune, sub forma unui chip de femeie frumoasa, ceea ce mi-a intarit convingerea ca pa'dem'ral este un partid modern, care promoveaza femeile in prima linie a politicii, cu conditia sa fie frumoase si pe placul jupanului.
Doamna in cauza este sefa A.N.R.M.A.P., o autoritate guvernamentala care verifica dosarele de achizitii publice ale diverselor institutii. Este doamna Cristina Traila, si o rog sa retina ca nu spun despre ea decat faptul ca este frumoasa, dar altii spun ca a sprijinit-o pe doamna Ridzi si ca , in prezent, o sprijina pe doamna Udrea, refuzand sa prezinte comisiei parlamentare de ancheta documentele solicitate in cazul Udrea - fapt pt. care a recurs si la schimbarea regulamentului de functionare a institutiei pe care o conduce. Iar cheia rezolvarii favorabile pa'dem'ralei in cazul Udrea, este tergiversarea anchetei.

Cazul Ridzi fiind deja la mana DNA, dovedeste faptul ca d-na Traila a gasit-o in regula cu achizitiile, doar din solidaritate pa'dem'rala. Dar a ratat, pana la urma, misiunea de scoatere a cucoanei cu basmaua curata. In cazul Udrea insa, doamna isi va indeplini cu succes misiunea de tergiversare si va deveni o eroina pa'dem'rala, care va fi rasplatita in al doilea mandat cu o functie ministeriala, iar noi vom avea bucuria sa o vedem mai des, pe aceasta femeie frumoasa, pe micile ecrane. Vivat democratia!

Prea multe femei frumoase intr-un partid de eunuci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini