sâmbătă, 22 august 2009

Vremuri grele pentru clanul Besescu


Marian Vanghelie, care, pacatele mele, mi-a devenit simpatic, zice ca in curand se va rasufla ca inregistrarea ilegala a convorbirilor informale ale Comisiei "Orban" in Parlament, s-a facut dintr-o masina blindata, aflata in exteriorul cladirii, de catre "servicii", si, evident, la comanda "clanului". A mai venit si Cozmin Gusa, fost aliat si chiar artizan al primului mandat al lui Base (actual lefegiu al lui Geoana) cu zvonul ca in scurt timp vor exploda informatii catastrofale pt. campania prezidentiala a jupanului, cu privire la amestecul concret al familiei sale in comertul cu arme. Dar, bomba-bombelor vine de la Sorin Rosca-Stanescu, care maine - adica in ziua de luni 24 august 2009 - va plasa pe site-ul sau de Internet, "SROSCAS.RO", informatii - beton despre implicarea familiei prezidentului in afaceri teribile, in legatura cu organizatii teroriste. Asta, chiar ca e prea de tot, mai ales ca Rosca, fost om al lui Base, i-a devenit dusman de moarte, putand sa-l acuze si de faptul ca , prezidentul putea impiedica sinuciderea fiului sau, Mircea, fost deputat, implicat intr-un accident, daca nu-si azvarlea ziaristii asupra lui.
In orice caz, Romania ar functiona in prezent, mai bine fara guvern si fara presedinte, decat cu Boc si cu Besescu in frunte.Asa ca, mai bine sa avea ca presedinte o maimuta de la circ, decat pe acest individ toxic si manjit cu tot felul de zoaie!
Maine se va vorbi pe toate posturile despre dezvaluirile lui Rosca-Stanescu! Azi e ultima zi de pace.

Azi blogul are parte de mai multi spioni, decat spectatori. De maine, veti vedea ca sobolanii parasesc barcutza, si nu va veti mai agita nici voi. Mai stii cine va da ordinele la toamna? Sigur, poti sa razi : nu eu. Dar ordinele se vor da astfel incat voi va veti face meseria, nu altceva, vericilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini