joi, 20 august 2009

Nu-mi plac cracii Madonnei


Nu-mi plac coapsele monumentale ale Madonnei, nici nu-i treaba mea sa-mi placa, si nu m-ar interesa nicidecum nici coapsele, nici fofoloancele nici gandirea unor paceaure precum miss Berta sau madam Udrea, dar, cum, din vointa unui dement, detin functii inalte in stat, provocandu-mi zi de zi daune, am dreptul sa le bag, si in seama, si in mamele lor de boarfe, care la tractir ar fi in elementul lor, si deci ar trebui sa fie tranferate acolo, daca nu altfel, atunci prin revolta populara.
Azi, nesimtita de Udrea a sfidat comisia parlamentara care o ancheteaza, si, prezenta la dezbatere, a facut doar o declaratie politica, dupa care a refuzat sa raspunda la intrebari, s-a retras "in triumf", si la plecare, a facut si o plangere penala impotriva a trei membri din comisie. Acesta este circ ieftin. Problema nu este nici macar aceea a furturilor comise de rampam- carcaritza, la minister, ci a imposturii individei, si a inutilitatii ministerului turismului, in intregul sau, cu tot cu idiotii de functionari, care, neprezentati la comisie, la instigarea sefei, vor fi trasi la raspundere, caci instigatoarea va uita sa-i apere.
Germania are doar 15 ministere, si este o forta economica, stiintifica, culturala, tehnica. Ei au Turism, si fara un astfel de minister, si au Cultura fara minister si fara sa faca ministru al culturii pe un imbecil cum e Paleologu, al mic, care-l face de rusine pe ta'su.
Asta-i, ca noi vorbim despre felul cum i-a tras-o Udrea lui Orban, ca de un preludiu la felul cum le-o va trage Base lui Antonica si Geonica, la prezidentiale, in loc sa vorbim despre impostorul de Boc, despre criza provocata de piticul teleghidat, si despre grila unica de salarizare, care este o tentativa de frauda la adresa tuturor bugetarilor Romaniei.

Vivat, sa traiasca coana Udrea, manca-i-as fofoloanca!

Dupa Orban, Udrea a incalcat azi Constitutia si Legea Raspunderii Ministeriale. A sfidat comisia de ancheta si s-a sustras anchetei parlamentare. Iar prin dispozitia data subalternilor de a nu se prezenta la audieri la comisie, i- a instigat la nesupunere civica. Atata vreme cat aceasta infractoare nu va fi pedepsita, si patronul ei nu va fi dat afara de la Cotroceni, in Romania va domni Legea Junglei, intaurata de ciuma portocalie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini