vineri, 28 august 2009

Mircea Basescu este nevinovat


Presedintele Basescu a venit joi cu o declaratie cel putin ciudata in cazul Mircea Basescu, adus in atentia opiniei publice de "Antena 3" si amplificat pe blogul personal de Sorin Rosca-Stanescu, care il trasforma intr-un tsunami care-l matura pe Base de la putere.Presedintele declara ca sunt atacate insasi institutiile statului.Ce, este prostovanul de fratu'su fo' institutie a statului? Ori statul este chiar dom'Base, jupanul haremului cu ministrese dornice de ORGANE ?
Si ce mai zice zbanghiul, ca va da lamuririle complete si edificatoare despre acest caz, in curand! Nu le poate da acum, zic eu, pentru ca stergerea dovezilor cere timp.

Asa si Elena de Plescoi, daca n-ar avea ce ascunde, s-ar prezenta in fata Comisiei Orban. Dar ea, beneficiaza de o inregistrare ilegala a unor discutii intre membrii comisiei, picata la tanc, pt. a-i permite transformarea anchetei parlamentare in telenovela, si folosind matarialul realizat pe cai ilegale(de altfel, niste discutii banale, neconcludente), trece la atac, in haita cu cealalta pizda democrata in tandem, urmate de toata haita de gudurai, si cer demisia din parlament a celor inregistrati, nu permit martorilor sa depuna marturie, ajung sa-l ridiculizeze pe Ludovic Orban, ortografiind in acte oficiale, in locul numelui sau, cuvantul "Organ". Lumea rade si timpul trece. Se dau unii pe altii in judecata, si fraudele boarfei domnesti se reduc la un spectacol de balci, in loc de judecata, condamnare si intemnitare. Trece timpul si dovezile sunt distruse, iar cateaua spera sa ajunga premier.

Am convingerea ca Mircea este cu adevarat nevinovat.Omul nici nu stie la ce firme este actionar.El doarme in izmene si isi rumega, cu ragaieli copioase intre dumicati, tainul.

Ghinionul unui prezident este acela ca are nevoie de multe lovele, pt. trai, pentru campanii pt. harem si pentru zile negre. Dar nu poate lua peschesul pe fatza.Mai primeste una dintre copchile, colea, un apartament de un milion de euro, se mai alege, cealata, cu o fonctie pe cinci ani, ca europarlamentar, unde ia bani nemunciti, cat pt. intreaga viata, dar inca nu-i destul. Asa ca, doua rotite dintate, una invartita de Elena Plescoaia, alta de Mircea-Prostovanul, se lucreaza pt. prezident, si aduna malai, inclusiv din comertul cu asfalt si arme sau din afaceri de salubrizare. Asa se face ca avem gunoier parlamentar- miliardar, dar tara este murdara, si asfaltari miliardari, in tara fara sosele.

Sa traiti bine! In ilustratie, Mircioaca bea apa. Fiti linistiti, ca are dupa ce bea apa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini