marți, 18 august 2009

Doi impostori nerusinati in politica, la varf


Priviti-i pe cei doi politruci din imagine. Un barbat si o femeie. Prea putin conteaza, pana la urma, daca sunt imbarligati si in alte afaceri decat cele politice si economice, care sunt inseparabile. Ceea ce conteaza, este faptul ca cei doi impostori dau dovada de acelasi gen de nerusinare sfruntata, si daca electoratul ii va da girul acestui reptilian, vom avea inca 5 ani de nebunie in loc de guvernare in tara. Daca la suspendarea din functia de presedinte, pe care i-au aplicat-0 cei 322 parlamentari responsabili, electoratul se prezenta la urne, individul ar fi fost demis, in Romania nu ar fi avut loc criza morala care a dus la criza economica. Dar a invins absenteismul, frauda si impostura, si borfasul si boarfele isi fac de cap cum vor, in functii inalte.

Udrea, protejata crocodilului, lupta cu mijloace propagandistice bolsevico-naziste, si repurteaza anumite succese, in publicul avid de circ. Individa a reusit sa deturneze atentia de la problemele de fond, dintre care, conteaza in primul rand, faptul ca este o impostoare, iar in al doilea rand, faptul ca a comis ilegalitati in ministerul inutil, anume infiintat pt. ea.
Exista documente ale ministerului de finante care confirma la la Turism s-au facut o serie de achizitii fara baze legale. Pe acest fond, politruca Cristina Traila, sefa pedelista a ANRMAT, s-a prezentat ieri la comisia Orban, cu copia la indigo a declaratiei facute in fata comisiei Ridzi, declarand-o si pe Udrea curata ca lacrima. In schimb, functionarii de la Turism, nu s-au prezentat in fata comisiei, la ordinul dnei Udrea, dar vor raspunde penal, fiecare personal, pt. incalcarea legii. Si la fel va raspunde si Udrea, daca maine nu va fi prezenta la audierea in cadrul comisiei Orban.

Aceasta individa a mers cu nerusinarea atat de departe incat isi permite sa sfideze o comisie parlamentara care o cerceteaza pentru faradelegi grave, iar ea isi permite sa declare, cu de la sine putere, ca este o comisie ilegala, pentru faptul ca ar fi vorbit-o pe ea de rau. Si pt. a dovedi asa ceva, se scot pe piata niste inregistrari ilegale, facute de necunoscuti in Parlament, la o reuniune a comisiei. Iar, in loc sa se discute despre furturile comise de individa, atentia opiniei publice este deturnata spre discutii sterile despre nedreptatile la care ar fi supusa, de catre membrii comisiei. E intr-adevar nedrept, ca in loc sa activezi, la centura, ma rog, la centura politica, sa nu se creada ca vorbesc despre centura turceasca, o boarfa politica face pe ministresa. Aceasta este nedreptatea care i se face!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini