marți, 25 august 2009

Maica Elena umbla cu cioara vopsita


S-a vazut ca matahuza nu-i capabila sa se aburce pe schinarea unui cal, nici ajutata de patru hasmandai. Bine ca-i in stare calul sa se aburce pe burta cucoanii, si nimic altceva, caci, cum sa-ti explici ca dumneaei este mai presus de lege, si face ce vrea, decat prin aceea ca se afla sub... inalta protectie? Ieri, stoarfa nesimtita, s-a dus cu un vrav de dosare ( si aici imi vine in minte expresia consacrata a lui Creanga, din "Povestea povestilor" : "un vrav de pule" ). Si le-a varsat la Parlament. Cica dosarele de la Turism sunt la dispozitia tuturor, dar nu a comisiei care o cerceteaza. Daca aroganta acestei femei de la centura politicii nu va fi pedepsita, nu-i dreptate in tara. Si, se pare ca nu-i !

Nici azi subordonatii rapandulei de Plescoi de la Turism nu s-au prezentat in fata Comisiei Orban, la audieri. Asta este nesupunere civica la care i-a impins dama de la centura.

Nesimtita, a mai emis un document de recuzare a comisiei, cu totul ilegal si neavenit, in care numele "Orban" este ortografiat "Organ". Numai la organ ii sta gandul curvei nerusinate! Cu un organ de cal sa-i fie astupata gura spurcata de sugativa, putorii slempete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini