vineri, 21 august 2009

Mircea Basescu si firma "Desincto"


Base mai are si un frate, futu-i, de parca nu era destul un singur individ de teapa lui, intr-o tara. Si fratiorul Mircea este avid de lovele. Iata de ce s-a asociat cu Cristian Geamanu, si impreuna, au inscris la Registrul Comertului, in 4 februarie 2009, firma "DESINCTO", care are drept obiect de activitate, comertul cu arme. Un frate e sef al CSAT ( Consiliul Suprem de Aparere al Tarii) si decide ce arme sa se cumpere, iar celalat, intermediaza cumpararea lor, cu profit urias.
La celalalt scandal, cu Mircea implicat in afaceri necurate cu terenuri pe langa Constanta, Base a tacut, si afacerea a fost uitata.
De asta data, a raspuns, dar vulpea stie sa se scoata. Este un raspuns genial: "De dusmani te poti apara dar e greu sa te aperi de propriul frate. Daca fratele meu mai intra in astfel de afaceri( Adica in afaceri cu arme!), nu stiu daca voi mai candida".

Frumos spus, dar vei candida, si chiar veti comite o noua diversiune, cam in genul celei din cazul Udrea si veti "dovedi" ca nu Mircea, ci cei care l-au dat in vileag, fac comert cu arme, si nu comert ci contrabanda, si-i mai bagati si la bulau, si apoi "va realegeti" si-i bagati la inchisoare pe toti opozantii, si va faceti de cap, pana provocati o insurectie, si va asigurati de o scena "a la Ceausescu", pe langa un zid de cazarma, talharilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini