duminică, 23 august 2009

Antonescu s-a trezit din somn


Pana acum Antonescu a stat cu degetul la gura, ca nu cumva sa scape o vorba, cand tara arde. N-avea chef sa se pieptene si a zis ca-i mai lejer sa stea cu degetul la gura. Intre timp, presedinta cu sutien a Camerei, a batjocorit regulamentul Parlamentului, in folosul madamei Udrea, care, la randul ei, s-a sters la buci cu comisia Orban si a calcat in piciorusele ei de cenusareasa devenita printesa, statul de drept, caci se pare ca statul in bula jupanului, ii da acest drept. Asa ca, Antonica s-a ratzoit la Basulica, si l-a acuzat de "non combat" in cazul Udrea, spunand ca trebuia sa o dea afara din guvern, iar pe miss Roberta, trebuia sa o demita din fonctie.Unde te crezi, baiatule? Base o da mai bine afara pe nevasta-sa decat pe metresa, si mi se pare logic, caci le-am vazut pe amandoua. Iar pe Berta n-o da jos, caci abia de-a pus-o ! Sa rastit, Antonica, la Base, si pe tema "Mircea", si l-a luat in suturi si pe Geoana.Acum, s-a linistit, si mai poate dormi o luna.Si-a facut datoria de opozant si contracandidat.Cu astfel de figuranti, n-ar fi de mirare un al doilea mandat pentru mariner.

A cascat boticul si Cezar Preda, muhaiaua pa'dem'rala. "Zarurile au fost aruncate", a zis, la vremea lui, Caesar. "PSD trebuie dat afara de la guvernare", zice in prezent Cezarica, altfel spus, trebuie aruncat.... Bine zici, mititelule! Era si cazul sa mai lingi un picut, caci esti in dizgratie. Elena a pus si pe tine prelucrarea informativa, si daca n-ai limba catifelata, zbori pe alta craca de partid, dragutzule...

Azi ca azi, dar maine, dupa ora 14, sa va tineti bine ! Caci Rosca-Stanescu va scoate pe Internet anuntul mortuar al jupanului, si al clanurilor sale din viata politica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini