duminică, 25 octombrie 2009

Basedintele-candidat a umblat ieri lela prin Satmar


S-a tot rotit pe cer aeronava basedentiala, in noaptea de sambata spre duminica, pe ceata, pana i s-a dat sloboz de aterizare pe aeroportul din Satu-Mare. Ce a slobozit Basescu in timp ce se rotea pe cer, s-a vadit doar a doua zi, cu ploaia radioactiva. Din nava a coborat o faptura malformata.Avea doua trunchiuri, patru picioare, o suta de maini, si doua mingi de tenis in loc de cap. Chirurgii au vrut sa separe monstrii dubli, dar prezidentul s-a opus. Zice ca a venit doar ca presedinte, si nu stie deloc de ce arata ca monstru dublu : candidat si presedinte. Ca presedinte, a decorat veteranii de razboi. Nu m-as fi simtit bine sa fiu decorat de un prezident, care , a avansat la gradul de generali, niste tradatori, transfugi de la PSD la PD-L in plin razboi electoral unii ajungand la patru stele, desi n-au fost neam in Armata, iar unul, Oprea, care a fost militar, era pe-acolo capitan de numarat izmene, la Intendenta. Asa ca, avem luptatori pe fronturi prin Afganistan si Irak, cu grade mici, si dezertori facuti generali de un iresponsabil. Generali de budigai si de izmene cacate, ca si satapanul lor, care este tot o izmana!

Ca candidat, cu cacofonie binemeritata, caci vorbim despre acelasi Basescu, dar basina fara cacat fiind orfana, i-am facut parte, ipochimenul a avut parte la Carei de o mie de aplaudaci PD-L adusi cu anasana, de prin Bihor, Maramures si Salaj, caci la fata locului nu cresc ciumeti portocalii. Au aplaudat pana li s-au spart bubele din palmi, si risca sa faca bataturi. La Satu-Mare au fost si aplaudaci - nu-i ajute Dumnezeu cu cel cap mare al lor - si fluierasi, care l-au huiduit de zor. Din Satmar nu culege voturi smintitul . In rest, sa auzim numai de bine, si sa-i vedem in turul doi pe Geoana si pe Antonescu.

Antonescu zice ca va cobori cota unica de impozitare la 10% si TVA-ul la 15%. Dar plebea nu intelege ce inseamna asta.Intelege de minune hahaielile Jupanului, dar pleava e pleava : azi te pupa, maine te spurca.

2 comentarii:

  1. "Prosti, dar multi"!
    Tare ma tem ca vom auzi hahaitul inca 5 ani, daca nu-l opreste Domnul! (aoleu, Dumnezeu sa ma ierte ca gandesc asa, dar nu vad alta cale de scapare!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vom auzi, Marada.Este vremea infloririi lui Crin.

    RăspundețiȘtergere

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini