luni, 26 octombrie 2009

Frumoasa si Bestia


Campania prezidentiala basescana este, de la bun inceput, grotesca, cu concursul frumoasei fals-blonde Elena, care, mai ieri, era impinsa pe dinapoi, ca sa se arate, ca ministresa a turismului-pedestru, mergand, de-a calare. Impinsa de asta data de propria-i obedienta fata de Jupan - stapan si totodata supus al inimii, biboastei si inereselor sale - A SARIT PESTE CAL, sau iapa, sau ce va fi fost.Mai degraba," iapa de noapte", nightmare, cosmar. Caci este un cosmar sa vezi renascand cultul personalitatii, de cea mai pura extractie stalinista, pe seama unui nimeni ca Basescu, iesind pe gaura gurii proastei pulii, Elena.
Sa vedeti ce a fost in stare sa scoata din bot aratarea aceasta hoata si obraznica : " noi suntem urmasii lui Traian Basescu", ca o parafraza scoasa, de cucoana, pe teava pizdii, la cantecul "Noi suntem urmasii Romei".
Daca ai lepada niste godaci cu capete dragalase, balaoacheso vacsuita in galben, si godacii ar guitza : "Noi suntem urmasii lui Traian Basescu", ar fi mult mai potrivit decat sa insinuezi ca toti romanii sunt urmasii lui. Daca dupa primul mandat, au mai ramas niste romani, dupa un eventual al doilea mandat, romani vor mai fi doar peste hotare.
Dar se pricep porcii la intrigi. Acum, se tot vorbeste despre guvernul-fantoma Croitoru, despre FMI si lupta lui Boc 3 sa ne asigure salariile si pensiile, dar deloc despre faptul ca nici una dintre promisiunile din 2004 ale lui Basescu nu a fost indeplinita, si ca a fost un mandat de abuzuri, hotii si nerusinari sfruntate, boarfa de Plescoi, activista de fruntea-curului regimului Basescu,. fiind de o prostie monumentala, si de o obraznicie care a sfidat o natie.

Dar nu vor ramane nepedepsiti.
Alegatori, nu-l votati pe acest zurbagiu dement, nu-l votati si vom scapa si de boarfele luetice din jurul lui !
Nu-l votati si "Sa traiti bine !", va fi posibil !



Un comentariu:

  1. Domnule Vasarin, va respect opinia si nu-mi doresc sa polemizez pe marginea ei, insa permiteti-mi o intrebare: care dintre guvernele postdecembriste si-a respectat promisiunile electorale? Vorbim aici de FSN, PSD, PNT-CD, CDR, PNL, PDL - daca am uitat vreunul, adaugati-l dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini