sâmbătă, 24 octombrie 2009

Porcul-maimuţă

Godacul are o faţă hidoasă şi labele din faţă mai scurte, deşi fraţii săi sunt normali.
porcul maimuta
La sfârşitul lui iulie, o scroafă aparţinând lui Feng Zhanlin din provincia Henan, China, a fătat şase purceluşi. Numai că unul dintre ei era aşa de urât, încât proprietarul scroafei a decis să-l abandoneze. El considera atunci că, având un aspect atât de respingător, nu va avea nicio şansă să-l vândă. Dar fiului său i s-a făcut milă de bietul animal, şi l-a recuperat de unde fusese lăsat să moară. Un vecin al lui Feng Zhanlin a remarcat godacul mai deosebit ca fraţii săi, şi a chemat ziariştii de la Chine Informations, care l-au făcut celebru pe purceluş.

Mutaţie genetică sau legătură contra naturii

Purceluşul are capul alungit, iar nasul este asemeni celui de maimuţă. Cele două găuri ale nasului sunt într-o continuă mişcare şi maxilarul inferior îl depăşeşte pe cel superior, în timp ce limba îi atârnă continuu. Ochii porcuşorului sunt bulbucaţi, în timp ce picioarele din faţă sunt mult mai scurte decât cele posterioare, semănând la proporţii cu cele umanoide.

Nici până în prezent oamenii de ştiinţă chinezi nu şi-au dat seama cum de a fost posibil să se nască o asemenea creatură. Ei înclină să creadă că porcuşorul cel urât este rezultatul unor încercări genetice care au dat greş, dar nu exclud nici o „aventură“ a scroafei, care ar fi putut beneficia de „serviciile“ unei maimuţe.

Sursa: Evenimentul Zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini