miercuri, 7 octombrie 2009

Parada curvelor



Se ingroasa randurile haitei portocalii. Dupa trei parlamentari de la alte partide, dezertati si inrolati in oastea de dezrtori ai Jupanului portocaliu, alte doua curve de la PSD au trecut la Pa'dem'ral : Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea. Nu este vorba despre doi oameni de rand, si nici nu sunt ciurucuri umane, dar se dovedesc curve de lux, pe scurt, curve. Puiu Iordenescu murdareste cu cacat o cariera de fotbalist de valoare si cariera de selectioner de geniu al echipei tricolore, fapt ce i-a adus si gradul de general. PSD-ul l-a facut si senator, iar acum, la vreme de cumpana, si-a mutat izmana la dusman. Nu cred ca Puiu are o viziune politica, si ca a dezertat din convingere.Parerea mea este ca a fost, sau santajat sau cumparat. Rusine, scroafa!
Gabriel Oprea, general si el, dar general de spritzuri si izmene, are si mutra de tradator.In loc sa fi fost plutonier, cat il ducea cel cap mare al sau, l-au facut general, dar el are vocatie de tzucalar. Ai grija, nenisor, sa nu mananci tot rahatul din olita Jupanului, sa nu ti se aplece! Udemerimea, rastoarna, cu PNL si PSD, guv. BOC -DOI, doar pentru a face parte din guv. Boc-Trei, caci se pare ca se vor putea numara si cei 30 de tradatori necesari pt. a asigura sprijin parlamentar unui astfel de guvern PD-L/UDMR, ce va avea ca tzel fraudarea alegerilor. Pe acest fundal, tara se pedelizeaza, cu ciurucuri oribile inscaunate cu sutele, pana la o mie, in posturi directoriale.

In ilustatie, curva politica de Iordanescu, se afla pe banca alaturi de cativa distinsi fotbalisti, fara legatura cu titlul articolului, care dovedeste ca tradatorul a trait intre oameni adevarati, si putrgaiul vine din capatzana lui.Cealalta ilustratie, il surprinde pe Oprea ,in timp ce fuge de la PSD la PD-L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini