marți, 3 noiembrie 2009

4 noiembrie : ultimul sarut in cur la cald


Azi, Satana va primi ultimele sarutari in cur la cald, inaintea incatusarii si a azvarlirii pentru vecie in Iad.


noiembrie : ultimul bal

6 decembrie: lovitura fatala

dupa 6 : sarutul la rece rezervat doar marilor fideli

***

4 noiembrie : zi nefasta pentru romani. S-a nascut o piaza rea pentru Romania, care valoreaza mai putin decat doamna pizda ma-si, prin care a trecut, deocamdata, o singura data, dus. In curand va face si calatoria in sens opus.
*
Este un cameleon.Face bai de prostime, se confunda cu gloata, si plebea spune, cutremurata de placere :este de-al nostru. Si este, dar numai cat timp ne umbla prin buzunare cu zecile de mii de labe portocalii de extraterestri malefici.
*
Vulgul mai vede in ipochimen tot ce-si doresc sutele de mii de inimi ponosite : puterea, pofta si libertatea la femei si betii, superficialitatea incarcata de succese facile, buna-dispozitie a prostului satului, si a proastei care rade in pula.
*
In primul rand, este un cacealmist. Un nimeni, incult, prost dar obraznic, cu pofte insatiabile, bagaret, infigaret, alcoolic si afemeiat. Joaca cu carte mica la potul cel mai mare, si pentru a castiga, se deda la amenintari si santaj, la minciuni sfruntate la adresa adversarilor. Se baga nasul unde nu-i fierbe oala, este un impostor si provoaca dezastre. Conflictual, dictatorial, grobian, toxic, este necinstit si in somn, cu raul izvorandu-i din maduva oaselor.Bandit innascut, gangster de tanar, a ajuns fara ezitari la rangul de mafiot. Este histeric ca o baba nefututa, si razbunator.
*
Romania a avut noroc cand sacalul a fost constrans sa-l numeasca pe tariceanu ca premier, dar si ghinion cu carul, atunci cand PSD s-a asezat la remorca Jupanului si a ciumei portocalii, iar prezidentul si-a permis sa-si puna sluga cocosata ca premier, si sa-l teleghideze spre falimentarea tarii si spre lupta din rasputeri pentru al doilea mandat, care este in desfasusare. Viitorul este incert, dar ne poate ajuta si imnul national :

DESTAPTA-TE ROMANE!

*
AZI, DE ZIUA TA, ITI SPUN CA-N FIECARE ZI :
NU TE-AJUTE DUMNEZEU CU CEL CAP HIDOS AL TAU, JUPANE!
*
ASTAZI, GUVERNUL-FANTOMA "CROITORU" VA FI RESPINS DE PARLAMENT.
TARA NU ARE GUVERN, PENTRU CA JUPANUL VIOLEAZA CONSTITUTIA, REFUZAND SA-L NOMINALIZEZE PE IOHANNIS, ALESUL MAJORITATII PARLAMENTARE, CA PREMIER.
JUPANUL IGNORA REGULILE DEMOCRATIEI, PENTRU A MENTINE GUVERNUL INTERIMAR SI ILEGITIM BOC- TREI LA PUTERE, CU BEHEMOTH-BLEAGA LA INTERNE, PENTRU A FURA BANI PENTRU CAMPANIA SI PENTRU A ORGANIZA SI FRAUDA ALEGERILE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini