duminică, 1 noiembrie 2009

Desteapta-te romane !


Un sondaj de opinie il da pe Basescu la 34 % si pe Geoana cu 32 %. Antonescu coboara la 14 %, iar Oprescu aproape ca dispara la 6 %, ceea ce ma bucura, caci nu exista independenti in politica, si e mai grav sa nu stii cine se afla in spatele candidatului, caci poate fi chiar Oastea lui Satan. Macar stim ca Basescu este nasul ciumei portocalii, al alaiului de boarfe si sulfine politizate, in cardasie cu regi ai gunoaielor, asfaltului si contrabandei cu arme, cum declara Rosca-Stanescu. Si stim ca trebuie sa scapam de el.In prezent, tara nu are guvern, pentru ca Jupanul vrea sa mentina mafia Boc- trei, cu Behemoth-Bleaga la interne, pentru fraudarea alegerilor. Nu din toane de baba nefututa, refuza gangsterul nominalizarea, in spiritul Constitutiei si in numele majoritatii parlamentare, pe Iohannis ca premier, ci de teama pierderii alegerilor, si a puscariei, pentru faradelegi cumplite, cum este si "Afacerea Hayssam", in care a pus flitul, care-i este manjit, de vede tot romanul. Ieri, la Iasi, mascariciul a ratat baia de prostime, caci poporenii desteptati de criza, l-au huiduit : " JOS, Basescu !". Dar norodul este prea putin luminat sa inteleaga ca Antonescu este solutia.El scade, daca ajung, cu el, liberalii la Putere, cota de impozitare la 10 %, si TVA-ul la 15 %, si relanseaza economia. Geoana va hrani saracii, cat sa nu moara, luand cu japca, impozite de pe oamenii harnici si intreprinzatori, si platind nemunca.

Indemnuri electorale catre candidati :

OPRESCU - OPRESTE-TE !
BASESCU - BASESTE-TE !
GEOANA - MIRCESTE-TE !
*
ANTONESCU CRIN - VOTURI DIN PLIN !

***

4 comentarii:

  1. Romanii vor avea o sansa acum sa scape pentru totdeauna de ciuma portocalie si de fufele care trag sforile puterii, daca populatia va irosi aceasta sansa nu mai avem nici o scapare ca popor, ne ducem dracului si curvele portocalii vor face tara asta harcea parcea .

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ninule, blondele, ca blondele, tot ar fi bune de ceva, daca ne-ar da si noua "pilda". Boc ar fi bun de taiat lemne pe el, dar javre precum Berceanu Mondialul, Vide Anus, si Basinescu nu-s buni de nimic.Cu ei e problema, caci ei stiu ca par oameni numai aflati la putere, si nu se vor da dusi.Dar marea problema este gripa.Vor muri oameni.Nu scriu despre estimarea mea pe blog, dar pot sa-ti spun ca nu sunt sigur, nici eu, ca scap.Am o mangaiere, caci m-a nascut mama acasa, la a treia casa de spit. de contagioase.Daca mor acolo, dispar aproape de locul unde am venit pe lume.Ai grija de tine.Vaccineaza-te neaparat.Si noi ne vom vaccina cu totii. Te salut ,frate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti mare dreptate ca intotdeauna, problema este ca pina o sa ajunga vaccinul si in zona mea probail ca va trece gripa, si poate si eu odata cu ea :(..dar asta este..viata e oricul doar o statie intre doua trenuri..cel care te aduce si cel care te ia, nu stii nici de unde vii nici unde de duci.. poate tocmai asta o face mai interesanta...
    Sper ca sa trecem cu bine peste ea si eu si familia D-voastra,, ar fi pacat sa fie altfel.. poate reusim totusi sa mincam un gulas impreuna.
    La multi ani Dle Doctor D-voastra si sotiei D-voastra cu ocazia aniversarii casatoriei. sa aveti parte de mult mai multi impreuna plini de sanatate si fericire !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vom manca sigur gulas impreuna. Scapam noi si de gripa. Te apreciem, intreaga familie, ca pe unul de-al nostru.

    RăspundețiȘtergere

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini