luni, 2 noiembrie 2009

Eurocioflingar portocaliu ca un pitecantrop, coborat din copac


Priviti la acest baiat cu ochelari, care se bate cu caramida in piept ca ar fi profesor, si care, din consilier al prezidentului portocaliu si diliu Jupanescu, a devenit eurocioflingar portocaliu si purtator de palavre probasiniste de campanie prezidentiala. Astazi, ipochimenul si-a iesit cu totul din minti, provocand scandal public in doua emisiuni televizate, pentru care trebuia sa fie judecat de urgenta pentru huliganism si ultraj impotriva bunelor moravuri. Daca ar fi numai un pitecantrop care a pus mana pe ciomag, incepand sa dea la capete, ar fi destul de bine. Dar dementul aduce aminte de batalioanele de asalt naziste. Daca B. reusesete sa fraudeze alegerile, caci nu va fi ales - un sondaj INSOMAR IL DA PE GEOANA CU 32%, si pe Base cu 30% in turul 1, iar la turul doi, Geoana il bate cu 53% la 47% - atunci mii de bestii de teapa "profesorului" C. Preda, ne vor da la cap in propriile noastre case.

Iata peripetiile de azi ale acestei brute care si-a pierdut controlul. In emisiunea Danei Grecu, de pe "Antena 3 ", "La ordinea zilei", C.Preda i-a spus doctorului Nicu Banicioiu ca delireaza.E clar ca a folosit un cuvant pe care nu-l cunoaste, dar Banicioiu a protestat, iar Preda l-a injurat si pe el, a injurat-o si pe moderatoare, si a parasit emisiunea.
Nu-mi venea sa cred cand l-am vazut si pe "Realitatea TV", la emisiunea lui Razvan Dumitrescu si vazand ca incepe si acolo un scandal, am inteles ca ciuma portocalie este la ananghie.Dumnezeu sa va bata, brutelor!

Redau numai cateva din vorbele de nebun aruncate de C. Preda pe "Realitatea - TV" :

"Faceti misto de mine, domnule Razvan Dumitrescu ?", Sunt profesor, nu iau lectii de la dumneavoasdtra ", "Ati fost un mic reporter ", "Faceti bancuri aici, nu-mi pierd timpul cu voi ", "Plec acum,nu ma voi lasa intimidat de oameni ca dumneavoastra ".

Ce fel de om esti, Basescule, de lucrezi cu babe histerice ca acest Preda ? Nu va ajute Dumnezeu cu cel cap mare al vostru ! Falimentul si recluziunea din Guyana franceza sa va manance, nebunilor !

Cred ca smintitul asta si-a dat foc la valiza ! Si i-a dat cu firma-n cap si celui caruia ii este sluga !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini