luni, 20 iulie 2009

aselenizare

nu cred in aselenizarea de acum 40 de ani.
americanii sunt cei mai perfizi in arta disimularii.
nu cred in pozele facute pe luna.poate prima aselenizare a avut loc dar astronautii nu s-au mai intors.
multe scenarii discutate si rasdiscutate.
cred intr-un om spatial, un om care odata se va desprinde de sistemul solar si va lua o parte din pamant cu el. cred in stele ca ne pot oferi o fiinta rationala,companion in univers.
astept sa ne metamorfozam si sa ni se sfarseasca copilaria si sa pasim perfect integrati in spatiul infinit, dincolo de atmosfera.
cred in calatoria in timp ca spectator si mai cred in imaginatia omului capabila de a fi manipulata de creatorii SF-ului, a Martienilor, a lui ET, a RAZBOIULUI STELELOR, a mastilor care le port. manipulare in scopuri mercantile. traim o lume post aselenizare, norocul meu ca a aselenizat americanu si a facut galagie de a auzit si mama si tata(atunci in mintea fiecaruia s-a nascut dorinta sa faca un copil astronaut).

3 comentarii:

  1. ha ha ha... ce tare ai fost :)))))buna asta buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. Aselenizarea a avut loc in sase misiuni APOLLO, intre 1969 si 1972.Contestatarii nu au argumente. Rusii, si nu numai, au monitorizat aceste misiuni. Ar fi castigat enorm, poate ca ar fi invins si in Razboiul Rece, daca i-ar fi prins pe americani cu minciuna la acest nivel. Imi pare rau de tine, sa apartii sectei retrograde a omului lipit de mlastina, in timp ce noi facem pasi pe luna!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, argumentele sunt perfect valabile. ma alatur celor ce incearca sa faca pasi pe luna.

    RăspundețiȘtergere

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini