miercuri, 22 iulie 2009

pasarici proaspete si brate vanjoase--politica de stat




romania este exportatoare de materia prima ce mai voloroasa: omul .acest om este impartit in cateva categorii:
  1. brate vanjoase- tineri de 18-50 de ani putin scolarizati, saraci, nevoiasi sau aparent oportunisti si dornici de masini puternice sau bani cash
  2. pasarici proaspete- femeia tanara si cea trecuta, bune de cumparat pe bani putini, facute neveste de bosorogi, house keeping pentru occidentalul usor rasarit. carne cruda pentru cei cu alte preferinte si canibali. acestea fug de saracie, de parinti, de romania. si acestea au o scolarizare saraca, daca nu absenta.
  3. categoria mixta in care intra bratele vanjoase si pasarica proaspata la cei cu putin mai multa scolarizare (pana la facultate) si care nu au ce face; in romania fiind nedoriti si prefera inhamarea la cea mai de jos treapta in munca intelectuala, o munca de 12 ore pe zi pentru iluzii. noaptea nu cred ca sunt lasati sa doarma.
romania este importatoare de cel mai slab material uman:
purtatori de valuta valoroasa aici si fara vaolare dincolo. ei o folosesc asa cum se folosesc bani nemunciti pe placeri si pe comportament hedonist. romania mai are o placuta calitate pentru cei ce se uita la noi: spatiul vital, densitatea umana la noi este la jumatatea mediei europene sau de patru ori mai mica fata de tarile puternic industrializate.
epoca basescu accentueaza aceste caracteristici ale romaniei, declarand deunazi lipsa de chelneri uitand cu totul de politica demografica (romania a pierdut 1 milion jumate de romani nenascuti datorita scaderii ratei natalitatii)
tara produce pentru consum intern diplome false spre ingroparea definitiva a tarii in incompetenta si inselatorie. chiar si clasa politica este de rang inferior(de la 3 in jos) pentru ca adevaratii potentiali conducatori sun asaltati de marea masa a oportunistilor.

2 comentarii:

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini