marți, 20 octombrie 2009

Circ la Parlament, recte Magnesespicshaju Francikurvak


Ce inseamna, vorbele acelea in straineza, nem tudom, dar suna bine. Doamne-iarta, nu cumva "kurvak" sa insemne curve, caci eu vorbesc acilea despre doamne mari!
Cu doua saptamani in urma, miss Berta, cea zvarlita de forta centripeta a politicii portocalii, de la concursul de miss, in fruntea Camerei Deputatilor, adica, de la centura, hat in centrul politichiei, a ofensat, o tara intreaga, oprind sedinta Camerei, in toiul discutarii cazului Udrea, pentru tergiversarea lui. Liberalii i-au facu reclamatie, cerand suspendarea matahuzei de la lucrarile Camerei pt. treizeci de zile, dar cata vreme, cucoana da pilda cu astfel de devotament partinic, Jupanul nu o va lasa din brate, caci da pilda buna.
Cine ar fi crezut ca belissima Berta poate fi la fel de obraznica cum este madama Udrea?, dar este. Azi, Camera urma sa-si inceapa lucrarile la ora zece. Pe ordinea de zi, discutarea cazurilor Ridzi si Udrea. Dar Bertuska si-a pus chintalul de buci pe scaunul de ispravniceasa cu 90 de minute intarziere, provocand un protest "ad hoc" al liberalilor.
Ca de fiecare data, aparitia impricinatei madame Udrea a provocat IRITARE si SCANDAL. Interventia ei ARTAGOASA m-a oripilat si pe mine, desi e dama buna, fapt, ce, pe anumite laturi ma inmoaie, dar pe altele ma invartoseaza. Dar trufia te ispiteste s-o reprimi, si ai putea-o reprima la urne, dar numai teoretic, caci te fura si acolo. Tu spui "nu", ei numara "da". Cu toata zurba si scandalul, Parlamentul a adoptat prin vot deciziile Comisiei Udrea, si cazul trece la Comisia Juridica, si se va finaliza tot in Parlament, sper cu rezultat identic cu finalizarea cazului Ridzi, care a fost data pe mana Justitiei pentru delapidare. Iata doua dintre eroinele acestor zile ,ce prevestesc Cadearea Babilonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini