marți, 6 octombrie 2009

Pedelizare pana la tembelizare


La baza guvernarii PD-L/PSD a stat un protocol, al carui art.5 prevede : "Mecanismul de functionare a coalitiei de guvernare se asigura prin cooperarea pe plan politic, guvernamental, parlamentar, si la nivel local".
Azvarlirea PSD de la guvernare, ca pe o masea stricata, inseamna pentru PD-L modul in care au inteles ciumetii portocalii colaborarea cu PSD-ul. De aceea, haita aceasta de caini, flamanzi, a dat iarasi startul la ciolaniada, si circa o mie de circari pedelisti, se vor trezi peste noapte directorasi vremelnici, caci guv.Boc va fi maturat de la putere cu toti comensalii, dupa adoptarea motiunii de cenzura PNL/UDMR la care vor pune umarul si cei din PSD.
Deocamdata sobolanii fug spre PD-L, convinsi, probabil ca Basescu va reusi sa fraudeze prezidentialele, dupa reteta pusa in aplicare la "alegerea" Ebei, ca independet, la Parlamentul European, care s-a realizat prin cumpararea a cate zece voturi de fiecare colegiu electoral, asa se zice. Din 25 de milioane de euro, Base isi poate cumpara tronul de la romanii de balta, afumati de tranzitia fara de sfarsit. Caci ii va recupera dintr-o singura lovitura sub centura de siguranta a Republicii.
Trei jegosi de uninominali au parasit ieri PNL-ul. Ii amintesc doar pe cei doi care au dezertat
de PD-L : Cristian Burlacu din Prahova si Elena Cristina Dobre din Iasi.
Si liderii locali din Valcea, Stefan Prala, de la PSD si Florin Epure de la PNL, au dezertat la PD-L. Sa va fie rusine, curvelor, si Dumnezeu sa va bata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini