joi, 25 iunie 2009

Comisie de anchetă parlamentară pentru Monica Ridzi


Conducerea Camerei a făcut ieri un prim pas în soluţionarea Afacerii “2 mai” în care este implicat ministrul Tineretului şi Sportului.
Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, cu unanimitate de voturi, să propună plenului Camerei constituirea unei comisii parlamentare de anchetă privind modul în care ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a utilizat sumele de bani alocate manifestărilor din ziua de 2 mai, “Ziua Tineretului”.

Dacă şi plenul Camerei va vota constituirea comisiei, aceasta urmează să elaboreze un raport care de asemenea va fi supus votului plenului. Ţinând cont de faptul că Parlamentul intră în vacanţă, raportul comisiei ar urma să fie dezbătul în sesiunea de toamnă a Camerei.”În situaţia în care raportul o va găsi vinovată pe Monica Iacob Ridzi şi deputaţii vor vota raportul, acesta va fi remis Parchetului”, a declarat pentru cotidianul.ro Mircea Toader, liderul deputaţilor PDL.

“Dacă raportul va fi votat de plen, atunci plenul va putea să ceară începerea urmăririi penale pentru ministrul tineretului şi sportului”, este opinia deputatului PNL, Dan Motreanu, membru în Biroul Permanent al Camerei.
sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini