vineri, 26 iunie 2009

Marian Sarbu reduce de capul lui lefurile de pe grila cu 40%


Iata ca, dupa ce ieri, Boc si M. Sarbu au lalait-o ca niste ametiti de cap, negand taierea cu 40% ale lefurilor de pe grila bolsevica de la 1 la 15, ce va intra in vigoare din 2010, azi roscovanul imputit de Sarbu - trazni-l ar Dumnezeu, caci e in plin sezon de traznit - declara, cu capatzana lui de dobitoaca ca-si asuma scaderea grilei dracului cu 40%. Pai nu raman nici faramele din tine si din tot guvernul vostru de hoti, daca ies sindicatele la bataie, si vor iesi, porcilor, caci numai la hotii va sta gandul. Vai de capul tau de roscovan puturos. Nu degeaba zice ungurul ca nu-i bun de nimic nici omul roscat, nici calul si nici cainele cu blana rosie. Cum sa fie bun talharul de Sarbu? Pe ma-ta sa o furi, dobitoaca!

Tribunalul a decis, pana la urma, sa-i permita lui Becali sa se duca la Bruxelles pentru a-si lua in primire mandatul de europarlamentar. Se mai intampla - e drept ca tot mai rar - si lucruri normale in tara lui Papura Voda.

Tinerii care au demnitate, trebuie sa plece unde vor vedea cu ochii, caci aceasta este tara unde vor avea parte doar de batjocura si de lefuri de mizerie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini