marți, 23 iunie 2009

La PD-L izmenele sunt murdare


De curand, presa a reusit o operatiune de spionaj la o sedinta cu usi inchise a corifeilor PSD. Cred ca nimeni nu se astepta ca pesedistii sa- i omagieze pe nedemnii lor tovarasi de guvernare, iar eu, personal, sunt dezamagit de epitetele folosite de Dragnea(caci ma asteptam la ceva mai tare) la adresa unui Berceanu, a altui Vasulea Bleaga, a lui cioc-boc insusi, sau chiar la adresa Talpii Iadului, nu-i mai zic pe nume, stupchi-l-ar mitzele! Pai stai nenicule cu un carnetel, de ia notite. Basexu nu-i decat un invingator in dueluri verbale. Ca ministru, primar general si presedinte de stat, faptele sale bune sunt egale cu zero. Ca sef adevarat si apoi mascat al partidului, da, omul a facut ceva: a ridicat dame blonde si brune in ranguri guvernamentale, a facut-o pe Ebola eurociflingarita, si l-a imbogatit pe frate-su, care a prins coraj, de-i ameninta cu moartea pe cei ce-l suspecteaza de afaceri necurate. In ce-l priveste pe Vasulea Bleaga, fost director comunist intransigent de fabricuta in Stei ( fost Doctor Petru Groza), chiar jupanul l-a poreclit"buldogul", si-i destul sa adaug ca e si balos. Este un om rau, care nu inceteaza sa scrasneasca din dinti si cand protocolul ii cere sa zambeasca. Noroc ca Sorin Oprescu l-a surclasat la primaria generala si l-a pus pe linie moarta, caci actualul ministeriat e doar un premiu de consolare, dupa care vine falimentul. Berceanu, care, studiind si dreptul, caci stangul il avea deja din comunism, a fost prins copiind si dat afara din examen. Acest sarantoc devenit baron arogant, se descalifica acum la Transporturi, si va fi lepadat de jupan, si lasat pe mana DNA, aidoma lui Videanu. Despre gogea-pogea, cu gura lui stramba de prost al satului, vorbeste elocvent chiar starea jalnica a finantelor sub ministeriatul sau. Fufele PD-L tocmai au fost obiectul dragalosiilor mele, asa ca le las sa respire. Tot ce mai spun este faptul ca nu mai suport sa aud, la talk-show-uri, voce de PD-L-ist, caci este glasul minciunii si al nebuniei. Chiar si Geoana il va bate pe Basexu, caci daca nu, se bate si singur. Si dupa ce zurbagiul nu va avea putere, se gata si cu haremul sau politic, si cu ceata lui Pitigoi, caci fara jupan, javrele nu sunt bune de nimic.

Cei care sperau sa faca rau PSD-ului cu darea in vileag a vorbelor acestora despre oamenii lui basexu s-au fript. Dimpotriva, treaba acesata le intareste pozitia fata de propriul electorat, caci populatia detesta compromitera PSD-ului prin coabitarea cu PD-L-ul, care, din nefericire, este necesara. Caci fara singurii ministri competenti, care sunt pesedistii, guvernul cioc-boc ar ruina tara! Electoratul PSD-ist a primit satisfactie, vazand ca PSD-ul ii vede in adevarata lor nimicnicie pe partenerii vremelnici de la guvernare.

Instalatia din ilustratie ii apartine lui Dragnea, pe care latratul lui Sulea Bleaga nu il sperie ci il amuza. Pe cat de mare e in Teleorman, pe atat de mare va fi Dragnea in urmatorii 6 ani in Romania, si mai la vale, peste15-20 de ani, in Europa. Sa nu ziceti ca nu am spus asta, in premiera.

Pana la prezidentiale, PSD poate rasturna acest guvern falimentar, si sa declanseze alegeri anticipate, dupa care, cu presedinte din partea PSD-PC, si in coalitie cu PNL sau UDMR, sa guverneze fara piedici si sa starpeasca ciuma din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini