sâmbătă, 27 iunie 2009

Voronin la ultimul balci


Aflat inca pe postul de prezident de republica-fantoma, decrepitul militioner stalinist Voronin - CALCA-L-AR VACA NEAGRA ! - are mancarici de limba si de cur si vitupereaza impotriva tarii-muma, declarand ca "Romania a intrat smechereste in NATO". Sa nu intri matale prosteste la bulau, bazaconie antropoida, caci doar tinandu-ti flitul, ai putea sa-ti mananci malaiul din pensie, dupa ce pierzi alegerile si revii de la Moscova, care te va azvarli ca pe o masea stricata, cand se schimba kalimera! Caci unde ai sa pleci, caricatura ce esti? In tara-muma, Romania. Nu poti schima matale, cursul istoriei, cu cei cativa colhoznici care mai voteaza cu mortii! Asa ca," ciocul-mic" cu incriminarea Romaniei in evenimentele locale de la Chisinau, din 5 aprilie, si nu te mai lauda ca nu vei permite trecerea romanilor in Romania, peste Prut, impotriva Vointei Europei! Esti o balega, pramatie, si asta vor dovedi-o si alegerile anticipate care te vor scoate din joc!

Uita-te la el de umflat, cu capatzana lui de oaie creatza! Astfel de aratari decid in prezent in problemele romanismului!

Iata cum a decurs intalnirea Medvedev-Voronin la Moscova. Protocolul impune un sarut in curul lui Medvedev. Voronin e malac, si, cu un genunchi pe pamant, nu a reusit sa-si coboare gura la nivelul curului tzarului. De comun acord, cei doi au modificat protocolul si Medvedev s- a suit pe masa ca SA SE POATA FACE LUCRAREA. APOI MOSCOVA A IMPRUMUTAT MOLDOVA CU 500 DE MILIOANE DE EURO, IN VEDEREA FRAUDARII ALEGERILOR ANTICIPATE. Dar nu le va merge...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini