vineri, 19 iunie 2009

Noutati din cosmosul apropiat


O femeie din Minnesota a descarcat ilegal 24 de piese muzicale de pe Internet si a fost amendata cu 1,9 milioane de dolari, cate 80 mii de dolari de piesa. Treaba asta mi se pare o nebunie. Internetul n-are decat sa-si ia piesele inapoi, sau sa zica merci ca cineva le-a dat atentie, acum cand oferta e imensa si timpul limitat.Este o lume nebuna si trebuie sa avem grija sa nu ne pomenim legati fara a sti ca am comis vreun delict.

NASA cauta resurse de apa pe luna. Nu le-ar cauta daca nu le-ar fi gasit, ma intelege careva?

Nomazii de langa Belfast, originari din Romania doresc sa se repatrieze dupa ce au fost atacati cu cruzime, in mai multe randuri de civilizatii irlandezi, iar ambasadorul Ion Jinga face demersurile necesare pentru a-i salva de salbaticii civilizatiei. Crapa-le-ar obrazul de rusine de irlandezi!

Japonezul TOMOJI TANABE, de 113 ani, decedat in septembrie 2008, a fost cel mai varstnic barbat de pe Terra.

PSD se joaca de-a iesirea de la guvernare daca PD-L mai permite imixtiunea Traianelei Basinela in activitatea Guvernului. Dar nu merge cainele de la macelarie de bunavoie, si stiind asta, Basinela, care daca nu guverneaza stand calare pe Boc, are mancarimi de cur, va continua sa guverneze stand calare pe tot Guvernul.

PNL cere anchetarea penala a madam' ministresei Ridzi, pentru futere inutila de bani publici de 1 mai, din fundurile Ministerului Chinieretului si Sportului. Cestionata asupra problemei, Basinela a raspuns ca nu e treaba ei sa se ocupe de ministri. Nici macar de sustinatoarea Ebei nu-ti mai pasa, soro? In imagine v-o prezint pe superba ministesa cu glas de smirghel, care stupcheste ca mitzele-n calduri cand e luata la intrebari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini