luni, 3 august 2009

Comisia "Nutzi", mar al discordiei in coalitie


Ori de cate ori apare cate un politruc portocaliu la vreun talk-show, nu-l auzi spunand altceva decat faptul ca Besescu si pa'dem'ral nu au alta preocupare decat solutionarea crizei economice, in timp ce aliatii si Opozitia nu fac decat campanie electorala, inclusiv prin comisiile parlamentare care cerceteaza ministresele PD-L. Sa venim la adevar.Partidul portocaliu nu s-a preocupat de guvernare, ci de numirea clientelei politice in posturi.Pentru doamnele credincioase prezidentului si Ebei, s-au infiintat ministere noi, iar una dintre ministrese, ce calauzea tineretul portocaliu, ca sefa a organizatiei de tineret, s-a dovedit hoata, si e data pe mana justitiei, de catre comisia incriminata de portocalii. Ce sa fi facut comisia? Sa tolereze hotia, in numele coalitiei?
Pe Ridzi, Base a sacrificat-o, si nu se teme ca femeia va da in vileag contributia Ebei la mizeria respectiva.
Dar cand e vorba de tanti Nutzi, placerea putzii, atunci toti yes-man-ii jupanului, sar, la comanda suprema, ca fripti.Cred ca PSD va renunta la incriminarea individei pasionate de prezidenti si posete scumpe, marca "VUITTON", de dragul prelungirii ramanerii la putere.

Sub Base, romanii sunt mai divizati ca niciodata, Iar tara se scufunda in criza,din cauza imposturii guvernantilor, .Salariile militarilor, magistratilor,medicilor, feroviarilor si al politistilor se taie, 300 de mii de oameni vor fi azvarliti pe drumuri, si alde Pogea, Boc, si Videanu, fac, in continuare, pe ministri, iar Udrea isi pune perdelute noi la minister, in valoare de 75.000 de euro, si declara ca venit probabil pe 2009, suma de doua miliarde de RON, nutrind speranta ca va realiza cumva acest castig, care dinainte declarat, va fi scutit de suspiciuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini